Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelyn288

Pierwsza miłośc

Polecane posty

Gość evelyn288

Witam, mam do Was pytanie, mam nadzieje ze nie za bardzo osobiste ;) W jakim wieku się zakochałyście po raz pierwszy? Czy to prawda, że pierwsza, młodzieńcza miłośc jest najpiękniejsza?:)

Gość pasiasty tygrysek
mysle ze jak ta milosc przychodzi za wczesnie to sie o niej szybko zapomina i przestaje one byc miloscia :P ja np nie wiem kiedy przezylam 1 milosc bo o takiej 1 szczeniecej milosci (12 lat) szybko zapomnialam, a teraz nie mam zupelnie kontaktu z tym 1 chlopakiem mimo, ze mieszkamy w tym samym miescie :D i wydaje mi sie czasami, ze to nie byla nawet szczenieca milosc, chociaz w tamtych czasach myslalam, ze jestem zakochana pewnie :P dlatego uwazam ze albo nie przezylam takowej, albo jest to ta milosc, ktora jest ze mna do dzis :)

pierwsza miłość ... 6 klasa ... ahh ... po kilku latach sie spotkalismy i znów jesteśmy razem ... czyż to nie cudowne? :O :P

Gość babay
16 czy 17. moze nie najpiekniejsza ale ta pierwsza milosc pamieta sie do konca zycia. kazda milosc jest inna. przy pierwszej milosci wszystko jest piekne bo oczywiscie takie nowe i pierwsze no a potem czlowiek z wiekiem staje sie doswiadczony . kazda milosc jest inna.

Gość trtr
pierwsze zaurocznie: 6 lat (i to, i każde kolejne są żywe w mojej pamięci, sentyment pozostał) pierwsze zakochanie: 23 lata (to była masakra, latanie nad ziemią i trzy lata wegetacji gdy zakochanie zderzyło się z rzeczywistością czyli niemożnością zrealizowania) pierwsza miłość: 28 lat (spokojna, silna, trwała)