Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvcxcjsbcjsz

ja pierdut! mój facet to mega egoista O!

Polecane posty

Gość nvcxcjsbcjsz

przed chwilą 3 razy doprowadziłam go do orgazmu, dwa lodziku i seks klasyczyny, on mnie polizał AŻ minutę i na tym się skończyło...:O aaa, jeszcze przed włożeniem mi wacka, trochę mnie pomacał, żeby było mi mokro. nie mam siły już tak :( od 4 mcy, od kiedy się seksimy nie miałam ani razu orgazmu. czasem jest naprawdę fajnie, ma super pomysłu, dobrze mi robi, ale kurde, przecież mi po 3, 4 min nie wystarcza :O.

Gość nvcxcjsbcjsz
robiąc mu dobrze, mi też jest poniekąd miło, lubię jak wystrzela...ogólnie lubię lodziki...on ma większe potrzeby niż ja, jednak często ulegam i daję z siebie wszystko. ehm...już nawet mówił, że nie będzie już takim samolubem - taaa:O, pomogło na kilka chwil. stary, a głupi ten mój facet. tylko chciałam się wygadać :O

Gość uuuppp
ej wez go zostaw :O na chuj sie meczyc?

Gość nvcxcjsbcjsz
ja też nie czaję, wydaję mi się, że smakuję tak ok, nawet sama lubię swój zapach, zresztą zdarza mu się wkładać tam swoje paluchy i je lizać :O. kurde, leń z niego chyba jest :O. nawet wibrator kupił i tylko pyta," przynieść ci " :O...bo elektryczny, a on się kurde na bok odwróci.