Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila2323

seks-problem?

Polecane posty

Gość kamila2323

nie uprawialismy jeszcze sexu ani ze soba ani wczesniej z nikim,kiedy zeszło na ten temat w pewnym momencie spytała czy mu tego brakuje a on ' hmmmmmmmm ...nie'po takim długim zastanowieniu,pare razy o malo do tego nie doszło ale albo ja nie chciałam albo raz mu nie stanął po prostu wiec on chce czy nie chce tak naprawde?

hmmmmmmmmmmm :D mysle ze twoj partner jest jakis ospały :P nie przypomina czasem misia koala? moze cpa? :D

Gość kamila2323
nie raczej nie ale nie kapuje tego:p nie wiem czy to z szacunku własnie czy dziecinny jest i boi sie albo własnie nie traktuje tego powazni

Gość kamila2323
do->jakiś tam facet- cos w tym chyba jest nigdy nie pytałam ale on chy ba na 99%jest prawiczkiem:p to cięzki prtzypadek?skoro prawiczek z zasadami? myslalam o doswiadzonym facecie bo ama nigdy...:P ale wiecie milosc nie wybiera

Gość moj byl prawiczkiem
i tez kilka podejsc nie chcial mu stanac bo sie chlopak stresowal strasznie, zwlaszcza ze wczesniej nie rozmawialismy o swojej prezszlosci seksualnej..... tez sie martwilamze cos jest nie tak.... ale zajelismy sie robutka reczna i po jakims czasie stana mu na bacznosci i sie udalo. teraz juz nie ma zadnych problemow z tym:)))