Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terenia_soja

problem - majtki w fortepianie!

Polecane posty

Gość terenia_soja

mam problem i zastanawiam się jak z niego wybrnąć :-o GDYŻ mam chłopaka, który ma obrzydliwie bogatych starych, mają super willę na przedmieściach Sopotu, on z nimi jeszcze mieszka, na pierwszym piętrze wczoraj ich nie było w domu i trochę... tego, baraszkowaliśmy na dole w salonie... goniliśmy się a on ściągał ze mnie garderobę i rzucał byle gdzie ;-) :-P potem seksik przy kominku ale po wszystkim stwierdziłam, że nie mogę znaleźć majtek przeszukaliśmy cały salon - nic w końcu założyłam po prostu spódniczkę bez gatek a potem wrócili jego rodzice, jego starzy to wiecie... pełna arystokracja, ą ę... ledwo mnie akceptują, bo jestem tylko z "klasy średniej"... no i była kolacja a potem jego matka postanowiła nam zagrać coś na fortepianie, no i gra gra ale niektóre dźwięki jej coś nie wychodzą... oburzona zagląda do wnętrza fortepianu i po chwili wyjmuje z niego moje majtki :-o zanim zdążyła się wściec, a ja coś powiedzieć (byłam i tak cała czerwona ze wstydu) mój chłopak powiedział, że chciałam grać symfonię h-moll Haydna a tam są mocne dźwięki w górnych rejestrach i że umieściłam tam majtki bo chciałam ochronić młoteczki w fortepianie ona popatrzyła na mnie z mieszaniną uznania i złośliwości i powiedziała: "o, świetnie! to nam Tereska jutro zagra, dziś już za późno, ale jutro, co? nie wiedziałam że umiesz grać..." no i dzisiaj ma się to stać... problem w tym, że ja KOMPLETNIE nie umiem grać na fortepianie czy da się jakoś nauczyć błyskawicznie grać symfonię h-moll Haydna czy mam sobie odpuścić? :-o

Gość hehhe fajna
historyjka :D

Gość debilna
jestem debilna i nic z tego nie zrozumiałam :-o h-moll to znaczy że tam latają mole? :-(

Gość boje sieee
Nieee... to znaczy, że drewno, z którego został wykonany fortepian pochodzi z zakładu wyrobów plastikowych. Każdy głupi to wie!!

Gość szpakinos w spiochach
dokladnie lataja tam mole ! jak kolezanka sie nie pospieszy to opierdziela majty i bedzie klopot :o ;)🖐️

Gość taka jakas see
zagraj wlazł kotek na płotek proste

Gość Radek Kinior
moim zdaniem nie ma co ściemniać, ze umiesz grać Twój chłopak zrobił Ci niedźwiedzią przysługę najlepiej byłoby powiedzieć ogólnie, że znalazły się tam przypadkowo i zamknąć temat...

Gość szczera zośka
czekamy na wypowiedź Myrevina ciekawe czy stwierdzi, że to prowokacja :classic_cool:

Gość szpakinos w spiochach
jak spiewa Anita Lipnicka....wszystko sie moze zdarzyc...

Gość terenia_soja
no cóż... zbyt wielu rad tu się nie doczytałam :-P chyba jednak powiem tej jaszczurce prawdę :-o

Gość Wacek Rupociński
:-D :-D :-D