Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

llllonallll

brak poswiecenia??

Polecane posty

a co gdy on sie nie angazuje.. znaczy wydaje mi sie momentami ze tomnie bardziej zalezy... mieszkamy daleko od siebie i to ja zawsze mam jechac do niego.. on zawsze znajdzie wymówke... jest leniwy? czy to moze ja jestem dla niego po postu ne 2 planie??

tez mi sie tak wydaje... po co ma zmieniać plany jak to ja moge przyjechac i bedzie miał wszystko na miejscu... :( ale skończyło sie!! przejżałam na oczy...

Gość glifora
ja mam tak samo tylko ze odwrotnie...mieszkamy dosc daleko od siebie i zawsze on przyjezdza do mnie , ja bylam tylko raz ale przezylam po drodze koszmar i powiedzialam ze wiecej nie pojeade i nie bede wracac w srodku nocy a w dzien pracujemy a weekendy w szkole ;/ ale ostatnio uslyszalam "moj samochod nie jezdzi na wodzie" poprostu i teraz jak patrze na partnera to widze ten tekst przed oczami;/

Gość a może on mieszka
w ładniejszej okolicy? Ja też jestem w związku na odległość. Ja Warszawa, on Ostrowiec Świętokrzyski. Uczciwie - wolę jeździć do niego i chociaż przez 2 dni pooddychać świeżym powietrzem. Owszem, czasem i on przyjeżdża do stolicy, ale głównie wtedy, kiedy chcemy iść do teatru czy kina. W każdym razie bilansowo, to ja jestem częściej u niego.

no bo taka jest prawdza... jak ktoś ciagle daje od siebie a nie dostaje nic w zamian to ma dość... ile można sie poświecać?? tski układ jest bez sensu.. trudno... nie bede jeżdzic ja do niego to moze sie to rozpadnie śmiercią naturalna i bede mniej cierpiec..

dokładnie, kiedy facet oszczędza na kobiecie, to jakby nie warto sie nim przejmować. I nie mowię o sytuacjach, kiedy go po prostu nie stać, bo to co innego :) Przypomniało mi się, jak na studiach udawałam przez jakiś czas dzielnie, że lubię herbatę (a nie lubię) : na kawę mojego ukochanego nie było stać, a nigdy nie pozwoliłby, żebym za siebie płaciła :) Słodki był :):):)

no ale jak nie widzicie sie 3 miesiace i jest szansa ze on przyjedzie do ciebie bo ma na tyle czasu a ty nie dała bys rady jechac do niego i on mowi ze wolał by zająć sie czymś innym?? no to ja sie pytam: kochasz mnie czy to swoje hobby?? mam jednym słowem dość!!

no to niech się zajmuje tym swoim hobby, a Ty znajdź sobie takiego, dla ktorego Ty będziesz tym hobby :D

Gość a może on mieszka
No jak nie widzieliście się 3 miesiące i on nie chce przyjechać, to należy chłopa odstawić. Albo odstawiony się otrząśnie i zacznie zabiegać o kobietę, albo nie. Ale dla kobiety to i tak lepiej, bo co będzie czas tracić na takiego:)

Bo on na miejscu ma inną a Ty jestes tylko jako dodatek:P. Toż to nie związek... Może pomysl o sobie w tym wszystkim anie o wygodzie tego pana...

właśnie zaczynam tracić złudzenia... skoro nie jestem najważniejsza to po co? teraz jest hobby a za rok moze to byc inna dziewczyna... moze jak sie kapnie co traci to sie otżasnie... a jak nie to jego strata...

nie słyszałam, żeby komuś udało się wpłynąć na to, zeby drugiej osobie bardziej zależało. Prawdopodobnie Tobie też się nie uda :O. Jeśli w w związku jedna osoba odczuwa to, że daje więcej niż otrzymuje, to nie jest to układ w porządku. Człowiek ma potrzebę wzajemności i nie oszukuj się, że tak nie jest. Troszkę zdrowegoegoizmu i popatrzysz na to w innym, lepszym dla siebie świetle. głowa do góry :)

Gość babay
po co ma jechac gdy wie ze ty i tak do niego przyjedziesz. przeciez piszesz ze ty musisz do niego jezdzic. nie jedz do niego raz czy drugi no i sie nauczy ze nie jest zawsze tak jak on by chcial. jesli nie bedzie przyjezrzal to mu nie zalezy albo ma inna.