Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ska

praca jako telefonista, ktos mial?

Polecane posty

Gość ciekawska ska

dostalam propozycje oracy jako telefonistka, mam umawiac na spotkania dotyczace ubezpieczen na zycie. Ktos sie tym zajmuje badz zajmowal? Ta praca ma wogole sens? Dzwonilam juz jeden dzien i zero rezultatow. A mam umawiac na 5 spotkan kazdego razu jak dzwonie.

Wg mnie to bezsensowna praca Masz bardzo małe szanse, żeby ci się udało 5 osób umówić kazdego dnia Ludzie są do takich telefonicznych \"natrętów\" bardzo sceptycznie nastawieni, i nie dziwię się im bo sama też takich zbywam. Jak czegoś potrzebuję to sama potrafię zadzwonić, nie muszą mnie nagabywać telefonami ;)

Gość sens ma wtedy jak Ty masz
Do tego predyspozycje, to zależy od twojego charakteru i osobowości jak jesteś przebojowa i do tego masz farta możesz osiągnąć dobre wyniki. Natomiast jeżeli jesteś raczej spokojna , zbyt grzeczna itd to trudno o wyniki. W tej pracy chodzi o to żebyś potencjalnego klienta zagadała jak przy sprzedaży ubezpieczenia czy produktów bankowych , ech ciężki kawałek chleba no i trochę niewdzięczny. No ale może Ty się nadajesz musisz sobie odpowiedzieć sama.

Gość ciekawska ska
Dzieki za odpowiedzi. Chyba dalej sprobuje ale mimo, ze wygadana jestem to jestem zbyt mila. Ale sprobuje choc bez iluzji.