Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat wazny

jak nie stłamsic faceta?

Polecane posty

Gość temat wazny

pytanie i do facetów i do kobiet,bo czuje ze moj czuje sie troche na uwiezi skoro ostatnio niby nie specjalnie mnie unika:(

Gość bardzo zakochana
daj mu troche wolnosci,proste.

Gość ja tylkko pytam
a co robisz ze ten twoj czuje sie jakby byl na uwiezi?

normalnie, zająć sie trochę sobą, dać mu odczuć, że nie jest pępkiem Twojego świata, nie dzwonić 100 razy dziennie, nie wysyłać durnych smsów bez powodu, nie marudzić, że Ci się nudzi...proste jak budowa cepa.

Gość temat wazny
nc nie robie takiego,piszemy do siebie codziennie i odkad sie poznalismy tak jest,wolny czas sedzamy razem,raz byłam zazdrosna o to ze poszedł na impreze na urodziny kolegi ze studiów zamiast sie spotkac ze mna a nie widzielismy sie ponad2tygodnie:( ale ok niech sie bawi tylko krecil i to mnie zasmucilo a jego chyba wystraszyło to teraz chce mu dac troche tej wolnosci i chyba odpuszcze sobie pisanie do niego przez pare dni?

najlepieh to nie ogladaj za duzo seriali typu mjak miłosc i na FSpulnej.Bo kobiety naogladaja sie takich termedyji i biora przykład i potem ciemnote facetom wciskaja.Bo w serialach tak jest i jest dobrze.

Gość temat wazny
nie oglądam zadnego serialu nigdy nie ogladałam i chyba styad moje watpliwosc moze gdbym ogladała wiedfzialabym a tak sie martwie zeby nie przesadzic ani z olewaniem ani z natarczywoscia...

Gość temat wazny
tego czy chce sobie poszalec sie chyba nie dowiem? bo skąd... lepiej zaczac to zlewac,przeczerkac i zobaczyc jak sie akcja rozwinie hm? no i pisac normalnie ale rzeadziej te smsmki tzn odpisywac

Gość babay
niech odpocznie od ciebie przeciez gdy nie zobaczysz go te kilka dni to nie umrzesz odrazu!

Gość
No to już chya od faceta zależy. To on powinien Ci "nosa utrzeć". Przynajmniej wiesz kto jest stroną dominującą w związku :P

Gość temat wazny
:p taa niech bedzie ale tez nie lubi iległych przytakujących mu osób wiec tez xle:p

Gość
temat wazny => wiesz jak jest... Z charakterem, ale uległa :P