Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portman.j.

facect dzieciak czy wydorosleje?

Polecane posty

Gość portman.j.

faceci to wieczne dzieci ale jest szansa ze przy mnie wydorosleje zacznie myslec powanize o zyciu,rodzinie i nauczy sie mowic o sobie i o nas zamiast unikac i kręcic?

Gość Karolonkaaa20
jak bedziesz go traktowac jak"dziecko" to nigdy nie wydorosleje

Gość portman.j.
23 nawet niecałe

Gość mój były ma 36 lat
i widoków na dorośnięcie brak chciał slubu rodziny, dzieci .. ale jak ślub za pół roku, pojawiło się dziecko fakt nieplanowane .. uciekł bez słowa do innej .. mwiąc że wcasle tego nie chciał, nie myslał o tym , chce jeździć po świecie bawić się za pare lat pomysli o rodzinie... edit: o dziecku dowiedział się już po ucieczce.. uciekł, bo .. sam nie wie i nigdy nie wyjaśnił dlaczego.. powiedział tylko, że kocha ale musi odpocząć.. z inną

23 lata - jest juz dorosly i juz powinien myslec jak dorosly wiec ciezko bedzie pozbyc sie tego dziecka - a jesli juz to tak za 7 lat powodzenia ale ja bym poszukala bardziej odpowiedzialnego

Gość portman.j.
dlaczego za 7lat? i dlaczego pozbyc jest dorosły i mysli jak dorosły jest odpowiedzialny opiekunczy ale np czasami ma takie głupie wstawki:/ np jak słyszy ze ktos sie ozenił to cos tam zawsze palnie itp al poza tym wszystko gra

no to skoro tak to znaczy ze jest z nim wszystko ok - tylko nie rozumiem w takim razie czego ty bys chciala? slubu? bo skoro jest taki jak napisalas to wszystko z nim ok a na slub jeszcze przyjdzie czas - 23 lata to mlody wiek

Gość portman.j.
ostatnio sie tak dziwnie poukładało.. chce zeby wiedzial ze mi na nim zalezy ale z drugiej strony nie wyjsc na masochiostke nie narzucac sie

Gość czemu według kobiet
"wydorośleje" i "zacznie poważnie myśleć" to tak naprawdę "robie to co mi się zamarzy" :O

Gość portman.j.
czasami żałuję że nie mam żadncyn doświadczeń a doświadzcenia moich znajomych to głównie kłamstwa:(

Jeden dorośnie, inny zawsze będzie jak dziecko. Nie ma reguł, kazdy człowiek jest inny :O

Gość portman.j.
dlaczego z kims innym? przez to że ja nie mam doswiadczen czy on?

Gość portman.j.
dlaczego?

Gość absurd
Pani autroka to wiczna feministka. A co pani powie na temat lasek, które zdradzają sowichj facetów, którzy ciężko gdzieś pracują? Dziecinade to odprawiają niektóre laski. Zwłaszcza te, które narzekają na swoich facetów.

Gość portman.j.
ale nie narzekam mi jest dobrze tylko staram sie go zrozumiec

Gość portman.j.
ok zgadzam sie cos w tym jest ale sa tez chyba jakies wartosci. lojalność?

Gość portman.j.
dac sobie i jemu spokój i byc sama bo to i tak nic nie warte? bo i tak ktos zdradzi? a zycie po 30stce układac?