Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocna...........

Niech mi ktos pomoze bo ja sobie z tym nie radze....

Polecane posty

Gość pomocna...........

czy mozliwe jest ze chlopak zakochany w jednej dziewczynie ....moze byc z inna? czy rozlaka np 5 mc moze zmienic takie prawdziwe uczucie?

Gość mozliweeeeeee

Gość Tak to możliwe
myślisz że twój tak ma ? Jest z Tobą a kocha inną? Tylko wspólczuć ale to jest możliwe

Gość 16 kwiecień
Faceci sa ogolnie dla mnie nie zrozumiali! i wg mnie oni sa do wszystkiego zdolni! ja np mam taki przypadek ze facet byl zemna ponad dwa lata zerwal( no dobra z mojej winy) potem sie nie spotykalismy a teraz znowu sie spotykamy nie jestesmy razem bo on twierdzi ze musi byc pewny nie mowi ze mnie kocha fakt ale zachowuje sie tak jakby naprawde mu zalezalo i na nowo mnie pokochal nawet wakacje razem zaplanowal, i nie mowi ja i ty tylko my a razem byc nie chce narazie a jak spotykam sie z kolega widze jak bardzo jest zazdrosny dodam ze ja mu powiedzialam ze go kocham wiec nie wiem w czym problem :|

Gość to nie tylko jest możliwe
ale niestety często się zdarza. Nie tylko uczucia są powodem bycia z kimś, może to być od potrzeby pokazania innym że nie jestem sam przez presje rodziny, może byś wreszcie założył rodzinę po darmowy bezpieczny sex

Gość może obydwie kocha
są mu bliskie....ja kiedyś tak miałam-ciężko było mi między nimi wybrać....

Gość luneczka.. ..
Pewnie że może być z jedną kobietą a kochać inną a jeśli chodzi o rozłąkę i zmianę uczuć to ludzie kochają i tęsknią latami, jeśli to jest prawdziwe wielkie uczucie to nie minie raczej nigdy.

Gość właśnie zgadzam się
z poprzedniczką-skąd wiesz że nie zależy mu na tej z którą jest? Też mi się wydaje,że może obie kobiety darzy uczuciem

Gość mój ex małżonek
ma drugą rodzinę ale ja wiem ze to ja zawsze będę dla niego tą drugą połówką :O nie jest szczęśliwy , to widać ale jest w tym związku bo ze mną nie będzie i oboje to wiemy. Znajomi mi opowiadają jak często o mnie mówi :( i co mówi :( wolała bym żeby był szczęśliwy no i współczuję jego żonie :(

Gość mój ex małżonek
dodam że rozwiedliśmy sie 15 lat temu

ja nie wiem, sama byłam z chłopakiem 2 lata, i co się stało mieliśmy odpocząć od siebie... ale skończyło sie na tym ze w piatek zerwaliśmy (on się wachał nie chciał i w ogóle) a w sobote do niej(tej drugiej) jechał do domu... a po 4 dniach już z nią był. Łączyło nas wiele, jak nie wszystko... mówi się trudno, i żyje się dalej, nauczyłam się jednego,że nigdy nie wolno oddawać wszystkiego mężczyźnie, bo i tak .. przegramy, i zostaniemy w stagnacji. a po drugie 2 razy do tej samej rzeki się nie wchodzi, czasem warto postawić wszytko na jedną kartę, ... mam całe życie do przezywania, a nie męczenie się, świat szeroki i głęboku. 3 majcie się;) damy rade;)

Gość luneczka.. ..
nigdy nie ma tak ze draży się 2 kobiety jednakowym uczuciem czasem wybieramy mniejsze zło czasem ludzie kierują się strachem lub innymi czynnikami ale na końcu zawsze wygrywa miłość :) ta prawdziwa :))

Gość mimozjaja
Prawdziwego uczucia nie zmieni nic bo choć byś uciekał na koniec świata to przed sobą nie uciekniesz a to uczucie zawsze Ci o sobie przypomni. Czy można być z kimś kochając kogoś innego oczywiście że można i nawt przez jakiś czas moze być miło czasem nawet długo jak ktoś jest dobrym aktorem ale w takim trójkącie niestety przegrywają wszyscy i właśnie dlatego zawsze należy iść za głosem serca choć czasem ogranicza nas strach, duma lubi inne przeszkody :( bo co jest w życiu ważniejsze od szczęścia???

Gość nie tylko możliwe
ale to dość częste zjawisko wbrew pozorom :O ludzie są beznadziejni , niektórzy ludzie :O

Gość betix
moze ten koles poprostu chce leciec na dwa fronty? prawdziwej milosci nie zniszcz lata a ty pytasz sie czy 5 dni cos zmieni?????????? nie!!!!!!

Gość zacytuję kolegę
"kupiłem sobie to mieszkanie no więc przydała by się jakaś obsługa tego lokalu, no to się ożeniłem. Dziewczyna taka sobie ale zaradna i pracowita a do kochania to mam kogoś innego, przecież wiesz, ale z nią żyć nie mogę więc to nie ma znaczenia kto to jest.." Tak więc zaradny chłopak ożenił się ma miał mu kto gacie prać i obiadki gotować starzy przestali mu truć... czasem zapewnił jej jakiś sex(bo trzeba pozory zachować no i może jak tamta miała okres :O) Po 3 latach wywalił ją z hukiem (spakował podczas jej nieobecności i zmienił zamki, walizki zawiózł do jej rodziców) kiedy wróciła do domu otworzył jej drzwi i kazał wypierdalać i nie pokazywać się więcej :O Dlaczego bo jego wielka i jedyna miłość zdecydowała się na rozwód i postanowiła że jednak z nim będzie(spotykał się z nią 6 lat i się doczekał) A wszystko to stało się w ciągu jednego dnia, telefon od niej i i żona wyjechała na walizkach.

Gość hhhmmmm rozłąka
żadna rozłąka nie może zmienić prawdziwego uczucia nawet wiele lat a co dopiero miesięcy!!!! do zacytuję kolegę ja słyszałam jak facet powiedział swojej kobiecie po rozstaniu byłaś tylko workiem na spermę i to marnym i jeszcze że przez te 1.5 roku jak był z nią każdego dnia marzył i śnił o swojej ex do której zresztą wrócił

Gość a powiedz mi...
prawdziwego uczucia nic nie jest w stanie zmienić ani rozłąka ani źli ludzie ani podły Świat NIC!!!!!!

Gość jeśli on kocha ją
(nie wiemy czy ją to Ty czy ona ale to nie ma znaczenia) załóżmy że jesteś w związku z kimś kto kocha ją a nie Ciebie proponuję takie rozwiązanie, może wyda Ci się trudne ale jest to najlepsze co możesz zrobić dla siebie i dla nich (wklejam wypowiedz która bardzo mi się spodobała) 07:30 ja kiedyś wiele bym dała za to żeby zobaczyć gdzieś z u krycia spotkanie mojego ex z jego ex a teraz już widziałam i powiem Ci jedno nawet już nie mam żalu choć to ja zostałam "na lodzie" ale wiem już jak on na nią patrzy widziałam ich miłość bo to uczucie bije od nich na odległość dziś wiem że dobrze się stało że do siebie wrócili bo tego uczucia nie da się zagłuszyć w sobie my nie byli byśmy szczęśliwi więc on mógł zostać ze mną(trochę mu pomogłam w podjęciu tej decyzji, on o tym nie wie) ale gdyby choć jedna osoba z naszej 3 miała szansę na szczęście w takim układzie, uświadomiłam sobie że tak nie będzie( było mi naprawdę ciężko) a tak przynajmniej oni są szczęśliwi a ja wierzę ze skoro on był dla niej to ten mój gdzieś tam na mnie czeka i znajdzie mnie kiedyś Życzę powodzenia i dużo szczęścia w miłości

Gość 18 kwietnia
"... i nie mowi ja i ty tylko my a razem byc nie chce narazie a jak spotykam sie z kolega widze jak bardzo jest zazdrosny dodam ze ja mu powiedzialam ze go kocham wiec nie wiem w czym problem :|" Ano problem w tym, że to Ty jednemu mówisz, że go kochasz, a spotykasz sie z drugim :O

Gość a może tak pomyśl
czy rozlaka np 5 mc moze zmienic takie prawdziwe uczucie? Nie nie i jeszcze raz nie!!!!! czy mozliwe jest ze chlopak zakochany w jednej dziewczynie ....moze byc z inna? Jasne że może, wielu ludzi tak żyje bo to, bo tamto bo sramto...

„Dlaczego mam słuchać serca? Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdyby udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać ci tego, co myśli o życiu i świecie.” „Droga miłości bywa czasem bardzo kręta, ponieważ droga ta wiedzie nas do nieba albo prowadzi prosto do piekieł.” „Miłość nie pyta o nic, bo kiedy zaczynamy się nad nią zastanawiać, ogarnia nas przerażenie, niewypowiedziany lęk, którego nie sposób nazwać słowami. Może jest to obawa bycia wzgardzonym, odrzuconym, obawa, że pryśnie czar? Może wydaje się to śmieszne, ale właśnie tak się dzieje. Dlatego nie należy stawiać pytań, lecz działać. Trzeba wystawiać się na ryzyko.” „Kochać – to utracić panowanie nad sobą.” „Kto kocha musi umieć zgubić się i odnaleźć.”

Jeśli uczucie jest prawdziwe to czas nie powinien go zmienić. A co do uczuć do innej no coż może się zdarzyć ale takie rzeczy nie powinny mieć miejsca

Gość tak niestety bywa
:O :O :O

Gość cytujęęę
"Wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć..."

Gość był romantyzm pozytywizm..
kocham paulo coelho to bardzo madry człoweie, madry życiowo "Pozostanę tu przy tobie, dopóki przychodzić będziesz na brzeg tej rzeki. A gdy pójdziesz spać, ułożę się do snu u drzwi twojego pokoju. A kiedy odjedziesz, podążę twoim śladem. Aż powiesz mi: Zostaw mnie!, a wtedy odejdę. Ale do końca moich dni nie przestanę Cię kochać." „Dlaczego mam słuchać serca? Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdyby udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać ci tego, co myśli" piekne słowa i bardzo prawdziwe :))

Gość on do niej wróci
sama już to wiesz więc po co pytasz :O

Gość może tak być
człowiek nie do końca ma wpływ na to co czuje dokonuje jedynie mniej lub bardziej trafnych wyborów które życie potem weryfikuje

Gość gdyby tylko pozwoliła
to wrócił bym do niej ale nie wiem czy to kiedyś nastąpi. na dzień dzisiejszy nie ma takiej opcji ale może kiedyś :(( Tak jestem z kimś innym ale ona wie że powie tylko słowo a będę.