Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość be someone else

Nowa oferta WAZNY TELEFON w Plusie - co sadzicie?

Polecane posty

Gość be someone else

Warto brac nokie n95 8gb za 349 zl przy abonamencie 350zl ? zdecydowal sie ktos juz na ta oferte (niekoniecznie przy tym najwyzszym abonamencie, bo ten akurat mi psuje)?

Gość AaTech
To jest nowa oferta, weszla dopiero w poniedzialek, wiec na pewno jeszcze troche bedzie dostepna. Zadzwon po prostu do plusa i sie dowiedz albo przejdz sie do punktu, sa przeciez wszedzie :D Przeniesc nr to mysle, ze nie problem. A co do telefonow, to nokia N95 jest najlepsza ze wszystkich tam jak dla mnie i jezeli faktycznie ktos tyle dzwoni, ze dobra jest dla niego taka taryfa, to bardzo sie oplaca brac ten telefon. Takie jest moje zdanie. Pozdr

Gość amiskh
Taryfy bardzo wysokie, ale i telefony wypasione. N95 to moja ulubiona Nokia, a LG Prada wyglada wspaniale(co do funkcjonalnosci to w LG średnio sie orientuje;))

Gość zwykła prowo*
UWAGA prowokacjas i ukryta reklama sieci Orange

Gość koley
haha jak już to chyba Plusa a nie Orange :P do rzeczy: oferta w porządku, wersja exclusive, nie dla każdego, ale myślę, że znajdzie zwolenników, telefony fajne. na allegro ta nokia chodzi min za 1600zł a jak ktoś płaci i tak duże rachunki i może mieć za połowę lub 1/4 tej ceny, no to skuzi. sama bym się zdecydowała ale ja jeszcze rok w Oragne a co potem - nikt nie wie :D