Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beczułkaa

Ile udało wam sie schudnąć i jak wygląda wasza skóra po odchudzaniu?

Polecane posty

Gość beczułkaa

Już nie jestem taka młoda a chcę schudnąć jakieś 7 kg, boję się nie tyle o ciało - mam zamaiar stosować masaże, kremy, cwiczenia itp. - co o twarz, w sumei to pytanie kieruje przede wszystkim do kobiet przed 30 i starszych, czy udało wam się zachować ładną skórę, jeśli tak to podzielcie sięproszę sposobami! :)

Gość beczułkaa
ja zamierzam odchudzać się tradycyjnie czyli MŻ za to zdrowo i ruch, nie chcę sobie zaszkodzić, najbardziej zależy mi na utrzymaniu skóry w formie, czy to możliwe, proszę o taką odpowedź, bo sposób odchudzania już wybrałam

No ja schudlam 5 kg. w dwa tyg. niecale(tak ze 12 dni), nie ograniczalam jedzenia tylko troche stracilam apetyt pijac wode z octem jablkowym, ale nie zadne diety...I wogole nie cwiczylam

Gość beczułkaa
ja nie chcę szybko chudnąć, byłam na diecie soutch beach, efekty rewelacyjne, ale za szybko starciłam kg i wypadła mi połowa włosów :O

Ja schudłam w zeszłym roku 10 kg, ćwiczyłam robiłam codziennie masaże, wcierałam kremy i balsamy a i tak nabawiłam się rozstępów.

Gość beczułkaa
hmm no właśnie, najbardziej boję się o wygląd twarzy, bo już mam zmarszczki.. :( a skóra już nie tak jędrna jak kiedyś..