Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaa 25...

weekend nad morzem - jakie miejscowości polecacie??

Polecane posty

Gość jaaaaa 25...

chodzi o majówkę... jaką miejscowosc polecacie (nie krynica) moze ma ktos namiary na tanie kwatery?

Gość ooooooooo
hej juz nikt nad morze nie jezdzi???

na weekend polecam [ sam tak zrobilem] wypad do Darlowa. i potem rejs na Bornholm . a i ok. Darlowa obfite w ryby smarzone i piekne miejsca. powodzonka.

Gość polecam Ci jechać
za granice...

Gość ja 24........
ok z checia pojade za granice, a dasz mi na to jeszcze pieniądze?

Gość ja 24........
darlowo to dla mnie troche za daleko na zachod... myslalam w wladyslawowie bo nigdy tam nie bylam... jak tam jest?

Gość ja 24........
ok a jesli powiem ze chcialabym i morze i jakies puby itd? to wladysawowo jest ok? nie chce bezludzia totalnego...

Gość MalutkaP87
jestem z Władysławowa i mogę ci powiedzieć tyle: klubów jest sporo, baza noclegowa jest bardzo szeroka od pól namiotowych, przez prywatne kwatery, wille, pensjonaty aż po dwu- tzrzy- i czterogwiazdkowe hotele. Wadą może być dla ciebie to, że w sezonie wysokim tzn od 15 lipca do 15 sierpnia jest bardzo dużo ludzi i dosyć zatłoczona plaża, ale mogę polecić Chałupy, Chłapowo czy Jaszębią Górę leżące w tej samej gminie (karwia jest b. ładna, ale jeszcze bardziej zatłoczona od Władysławowa). pozdrawiam

Gość ja 24........
a ja mówię o weekendzie majowym narazie, a jak myslisz lepiej szukac teraz noclegu czy mozna przyjechac i na miejscu cos znalezc?? zawsze jezdzilam ze znajomymi do krynicy lipiec-sierpien i zazwyczaj na miejscu cos znajdywalismy (przynajmniej wiedzialam ile tak naprawde jest do morza;) myslisz ze w weekend majowy tez to przejdzie? np we wladyslawowie?

hehehe nie jestem na topie :)....kiedys karwia byla jak oaza Pamietam pensjonat Pod Zaglem a tuz obok Posejdon troszke tanszy i sniadanko wliczone :)

Gość oooooo nnn
up

Gość łamikrówka
Mielno albo Sarbinowo :)

Gość fssssseagf
sarbinowo bezkonkonkurencyjne jest :) spokojne i piekne a blizko jest mielno..plaza 7 km ...a jak wiadomo moelno to mega imprezy :) bylem w tamtym zesonie i teraz tez jade vw sierpniu :)

Gość ja 24 ....
ale chodzi mi o cos w okolicach trojmiasta, do mielna mam troche za daleko.