Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odp proszeeee

przemeldowanie - jakie dokumenty, wiem tylko ze musi byc obacny wlasciciel miesz

Polecane posty

kania Ale co ja i wlasciciel musimy miec dokumenty?? Zalatwiaja to od reki?? I od razu dostane zaswiadczenie o przemeldowaniu(na czas dopoki nie wyrobie nowego dowodu)?? z gory dziekuje

podnoszeee

Gość upupupupupupssss

Gość upupupupupupssss
kurwa jacy wy pusci jestescie, a podaja sie za doswiadczonych zyciowo 30latkow buahhahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahah Zaczne moze od prostrzego pytania na dobry poczatek; Wiecie w ogole gdzie sie po to zglasza barany?!?! :D:D:D:D:D:D:D Osiwadczam: W Urzedzie Miasta hahahahahahahaha:D:D:D:D:D

najpierw musisz sie wymeldować(jeśłi chcesz zameldować sie na stałe),potrzebne bedą ci numery dowodu i pesel,załatwiasz od razu.Póżniej meldujesz sie u siebie,też od ręki. Masz 14 dni na zlożenie wniosku o nowy dowód. Z właścicielem to nie wiem jak jest,ja musiałam mieć akt notarialny swojego mieszkania wiec jeśłi wynajmujesz to ten właściciel musi mieć akt notarialny,być moze umowę wynajmu

Właściciel mieszkania wcale nie musi być obecny, co mają zrobić właściciele gdzie jest zameldowanych niewiadomo ile osób z każdym iść do urzędu? Musza się tylko podpisać na takiej kartce, którą zanosisz do Urzędu