Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotka__

uzywany fotelik samochodowy warto??????????????????????

Polecane posty

Gość plotka__

zastanawiam sie nad kupnem uzywanego fotelika samochodowego jak myslicie warto?? to jest ten fotelik

ja bym kupila nowy- moze mniej firmowy... dolozylambym 50 zl... jak nie wiesz co to za fotelik to lepiej nie kupuj... nasz tez wyglada na nieuzywany a cholera go wie bo bral udzial w stluczce ( na szczescie bez dziecka w srodku)...

Gość aceraaaa
jem kiełbase i nie mam chłopa,,,jak jest chłop to zawsze nie mam kiełbasy a moze to i dobrze bo jakby był chłop to kiełbasy by też nie było-bo by pewnie zjadł:(

doczytalam teraz buhaha fotelik po liftingu :D:D:D:D to nie chce wiedziec jaki on musialbyc zniszczony ze trzeba bylo mi "lifting" robic...

on jest tani???????????? ja za fotelik NOWY dalam 160 zl popatrz w marketach czesto sa promocje a ten moj ma regulowane pasy pieciostopniowe zdejmowany pokrowiec zaglowek wiec niczym sie nie rozni od tych drogich niby lepszych a wszystkie atesty tez ma i te same spelnia funkcje

dziewczyny ja nie wiem gdzie wy te wszystkie pierdoły dla dzieci kupujecie? Ja za nowy fotelik podobny do tego z aukcji w sklepie z atestami kupiłam za 199 zł i do tego gwarancja

przybywam z daleka... ja za mój dalam 350 zl... pierwszy i ostatni raz taką glupote zrobilam... ani ten fotelik nie ejst jakiś mega super... ech szkoda gadac... ogladam wląsnie na allegro 100 zl tansze a jakie fajne... no nic bede wiedziała na przyszlosć. czlowiek sie na błędach uczy...

Ja bym na Twoim miejscy nie brała,ale nie dlatego ,że uzywany tylko dlatego ,że ten sprzedawca prawdopodobnie kupuje juz w złym stanie i sam szyje pokrowce.Płacąc za maxi cossi płaci się nie tylko za konstrukcje ale i za materiał bardzo dobry jakościowo a tu jak widać jest to jakaś zwykły welur .Jeżeli juz chcesz dobry to może popytaj znajomych,może ktoś ma i chce juz sprzedac bo dziecko wyrosło.Używany nie znaczy powypadkowy!!!

Jeżeli nie dałybyście tyle pieniedzy to trudno,ale nie porównujcie fotelików za 160 czy 190zł z fotelikami tej firmy.Bo to własnie maxi cosi jest jedną z najlepszych firm produkujących foteliki samochodowe.

jackopt jak ktos jezdzi codziennie i ma duze odleglosci do pokonania to warto inwestowac w dobry fotelik... ale jak ktos jezdzi tyle co moja Mania- do babci osiedle dalej raz na czas... to wyrzucilam pieniądze w bloto :(

Gość plotka__
no wlasnie nie mam znajomych ktorych dzieci juz nie kozystaja z takich fotelikow :-0 a moze przeslalybyscie mi jakis linki fajnych ale i dobrych i bezpiecznych fotelikow no i oczywiscie takich do 350-400 zl

Jeżeli zależy Ci na "dobrych testowo" to Chicco są całkiem wysoko i w miarę w rozsądnej cenie.

Gość dollylolly
Jackpot ma absolutna racje. Warto zainwestowac w fotelik dobrej firmy ale absolutnie nie kupilabym fotelika od tego sprzedawcy. Jest ich mnostwo na allegro. Kupuja gory fotelikow nie wiadomo skad i deokonuja ich "renowacji" :O. Poszukaj uzywanego fotelika maxi-cosi od prywatnej osoby, nie hurtownika.

Jeżeli bedziesz kupowała uzywany to koniecznie popros o zdjecia fotelika bez obicia.Obejrzysz czy styropian jest cały i czy nie widać jakiś pęknięć.

Gość dollylolly
ten drugi link to znowu sprzedawca fotelikow po renowacji. Nie wiem rob jak chcesz ale ja bym nie kupila.

Gość dollylolly
sprawdz tylko ile kosztuje nowy pokrowiec bo ceny sa czasami kosmiczne

oczywiscie ze warto inwestowac kase w taki sprzęt ale jeśli miałabym juz kupic taki to napewno nieużywany - wolałabym już nowy. Ja kupiłam swój jakieś dwa lata temu firmy chicco i nie wydałam cholera wie ile kasy a kupiłam w sklepie na promocji - wystarczy pochodzic troche po sklepach a nie ciągle tylko kafe i allegro :):)::P:P:P