Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plotka obgadywanka

Plotka obgadywanka - destrukcja naszego życia

Polecane posty

Gość Plotka obgadywanka

Właśnie wyszłam od koleżanki, wiadomo babskie pogaduchy i pytania w stylu \" a słyszałaś, że ta Ola to...\" coś tam coś tam.... a potem plotki, które usłyszała na mój temat, wiadomo nie przychylne bo od kiedy gadanie za czyimiś plecami bywa przychylne?! Dlaczego tak się dzieje, że ludzie wzajemnie się obgadują, gadają niestworzone historie za plecami, nie mając pojęcia jak jest naprawdę, jaka naprawdę jest ta osoba?! Liczy się tylko by jej ubliżyć, zniszczyć! Jak jest z tą plotką obgadywanką potrzebne to dziś komuś?

mam wrazenie, ze takie obgadywanie do domena kobiet, bo na kierunku, ktory studiuje (mniej wiecej 1 kobieta przypada na 20 facetow) nie ma W OGOLE takiego problemu. choc moze macie inne doswiadczenia.

Gość juz tak jest
o takich co gadaja za plecami zle nie trudno gorzej o takich co powiedza cos milego!!!

Gość Plotka obgadywanka
a ja się z Tobą zgadzam w 100%, że to domena kobiet, to one zawsze służą doczepieniu łatki innej pani, wystarczy tylko, że ciut lepiej wyglądasz i wyróżniasz się z tłumu,eh

Im mniej o sobie mówisz, im większy dystans starasz się zachować, tym większe budzisz zainteresowanie. Mnie obgadują wszyscy ze wszystkimi... Przeciętny, szary człowiek musi jakoś się dowartościować..

Gość Plotka obgadywanka
niby mówię, że spływa to mnie jak po kaczce ale nie dokońca jestem szczera sama ze sobą, bo jednak jak ktoś Ci wbije szpileczkę to ona trochę kuje:/ Struna Czasu napiszę Ci, że chyba faktycznie jak Cię ktoś obgaduje to widocznie wyłonił Cię z tłumu nijakich ludzi, ale mimo wszystko każdy powinnien się zająć własnym życiem a nie cudzym!

Gość niestety_
ludzie nie zdają sobie sprawy jaką krzywde mogą wyrządzic jakąś dla nich glupią plotką, ja mialam przypadek taki ze przyszla tesciowa mojego brata doniosla na mnie w MOPSie ze znecam sie nad dzieckiem, zrobila to z zemsty, bo nie chce aby moj brat byl z jej corką, na szczęście kobieta z MOPSu byla w pozadku, najpierw zapytala przypadkiem moją kolezanke, ktora zalatwiala u niej swoje sprawy i nie mialam zadnych problemow przez tą glupią babe, zresztą ona ciągle donosi na wszystkich na policji i w roznych innych urzedach

Gość Plotka obgadywanka
właśnie jeśli plotka jest nieszkodliwa da się z nią żyć ale jeśli niszczy komuś życie uważam, że tacy ludzie powinni ponieść konsekwencję! Tyle się naczytałam różnych postów na kafeteri i aż jeży mi się włos jak ludzie się do siebie odnoszą nawet się nie znając, wysuwają opinie, wyzywają. Nigdzie już człowiek nie czuje się szanowany!