Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OliiiiwaaazOlivyyyyy

Tabletki pomocne w odchudzaniu ..

Polecane posty

Hej chciałabym się was zapytać o jakieś tableteczki wspomagające odchudzanie. Oczywiście nie chodzi mi o takie co ' łykasz tabletke i chudniesz' Nie nie, chciałabym cos w rodzaju błonnika... przyda się na diecie?? albo cos co przyśpiesza przemiane materii!!! co poelcacie?:)

help

Mam diete mż ale chce jakiegoś wspomagacza:/ czytać nie umiesz czy co ?

umię czytac co ty taka nerwowa jestes melisy sie napij

sorrka chodzi mi o cos w rodzaju błonnika albo co nie wiem co kupić nie chce meridi zelixy itp nie o to mi chodzi wiesz moze co moglabym kupic????

Gość niebieskooookaa22
jeżeli masz apetyt na słodycze to CHrom Plus (zaw. także jod i glukomannan, jeśli masz nadczynnośc tarczycy to lepiej go nei łykaj)lub Apichrom zawierający także błonnik i wapń, cynk chyba też jeśli nei masz apetytu na słodycze ;) to może Bio CLA z zielona herbatą ale nie zawiera już błonnika, jest błonnik Colon light sypany, który mozesz dodawac do potraw jeśli cwiczysz to preparaty z L-Karnityną, z która się chudnie ale w połączeniu z wysiłkiem fizycznym nie wiem jak działają herbatki slim figura te 3stopniowe

Nie nie mam ochoty na slodycze na szczescie :) cwicze troche ale nie za duzo a blonnik czemu sypany ? mogę kupic taki w tabletkach ?

Gość hym hym hym
ja biore blonnik w tabletkach

ile kosztuje? pomaga coś?

Gość nie podp. sie czarnym nickiem
co do błonnika w tabletkach to podobno nie jest on taki dobry. Na jakimś programie było o odchudzaniu i ponoć nie warto używać tych tabletek. Jak sie odchudzamy to chodzi o to, by skurczyć żołądek, bo im jest mniejszy, tym ma grubsze ściany i łatwiej trawi pokarm, a im jest większy, ściany są cienkie i trawienie przebiega wolniej. A błonnik nie pomaga w skurczeniu żołądku, bo pęczniejąc rozpycha ściany dając uczucie sytości. Jakoś tak to było:) Ja biorę Clarinol CLA od 2 miesięcy i Therm Line II od 3 tygodni i szczerze mówiąc to, czy chudnę zależy i tak chyba TYLKO od tego czy trzymam dietę. Fakt, że mam mniejszy cellulit ale ile w tym zasługi Clarinolu, to nie wiem:) Pzdr.

to chyba nic nie kupie bo już nie wiem heh :P

Gość hym hym hym
no blonnik daje uczucie sytosci i mniej sie je, a jak mniej jeszcz to Ci nie odklada sie w tluszcz i sie chudnie. ja mam 100 tabletek firmy walmark. nie pamietam ile to kosztowalo ale jakos ponad 20 zl. a jesli chodzi o kurczenie zoladka to nie wiem czy to dobre bo skurczysz zoladek i przyzwyczaisz do malej porcji jedzenia, a pozniej jak zjesz cos wiecej bo tak jest! to jelita nie nadaza z trawieniem bo beda odzwyczajone od trawienia wiekszej ilosci i sie to wszystko odlozy w tłuszcz. najlepszym sposobem jest cwiczyc, i jesc bardzo duzo, ale produktow malo kalorycznych! np ryz, warzyzwa, owoce. ja jem wszystko, tłuste, slodkie ;]

Gość hym hym hym
OliiiiwaaazOlivyyyyy a ile masz wzrostu i jaka waga? moze nie potrzebujesz nawet tabletek! tylko jakies cwiczonko na pratie ciala ;]]

ja mam dietę teraz od 2 miesięcy mam 170 wzrostu i ważę 67 kg :) chcę dobić do 60 :P

Gość hym hym hym
no to jak jestes na diecie, to utrzymuj diete i cwicz, jak nie lubisz cwiczen to idz na rolki, rower potancz! ;] a tabletek nie bierz bo tabletki to sama chemia i nie pomoze a zaszkodzi, najlepiej naturalnie ;)

Gość nie podp. sie czarnym nickiem
każdy ma swoją teorię;) i każda jest dobra. Ja wolałam skurczyć żołądek trochę, przecież wtedy nie ma takiego uczucia głodu i nie je się dużo bez oszukiwania żołądka tabletkami. A po wyjściu z diety powoli się zwiększa ilość jedzenia, więc jelita chyba nie przeżyją wielkiego szoku. Ja mam problem bo nie mogę się zmobilizowac do ćwiczeń. Ponoć L-Karnityna jest dobra i skuteczna, ale nie kupuję, bo wiem, że pewnie poćwiczę ze 2 dni, a potem koniec, a bez ćwiczeń nie ma co jej brać. Niby schudłam już prawie 18 kg, ale jeszcze kilka mi zostało i wiem, ze dobrze by było chociaż na koniec odchudzania zacząć ćwiczyć, żeby trochę wymodelowac sylwetkę. Bo jednak żadne tabletki, nawet jak pomogą schudnąć, nie sprawią, ze nasz brzuszek będzie miał ładny kształt.

dokładnie mi sie zoladek skurczył i potrafie sie najesc mala kromeczką albo jablkiem itp i nie mam uczucia glodu a kiedys to po prostu zoladek przypominał ogromny worek hehe teraz jest malenki :) myslalam o tym by poprosic pania w aptece o cos co przyspieszy przemiane materii ale boje sie ze po zaprzestaniu zwolni ;...... :o

Gość hym hym hym
no masz racje. ;] ja cwicze, czasami mi sie nie chce, ale staram sie codzien ;D nieraz tydzien nic nie robie i jem bardzo duzo, a w nastepnym staram sie cwiczyc i jesc mniej ale pozniej znow od nowa tak samo ;] nie jestem wytrwala, ale taka moja natura ;] narazie waze jakies 54 kg 170 wzrostu, ale jak dojade do 50 kg to znow pewnie zaczne jesc i przytyje, bledne kolo ;]

Gość tylko
tabletki ziołowa denoxinal

Gość gość
a stosował z was ktoś zieloną kawe ze sklepu piekna24 ? jakie rezultaty ?

Gość gość
tak, ja stosuje. dobrze się spisują.