Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokoko

jaki lek na naderwane ścięgno

Polecane posty

Gość mokoko

mam problem,od kilku miesięcy boli mnie noga,to znaczy chyba mam naciągniete lub naderwane ścięgno,lekarz mi poradził jakies masci typu voltaren ale to wcale nie przechodzi,troche się martwie bo od kilku miesiecy ból nie przechodzi,moze znacie jakies sposoby albo lekarstwa żeby to wkońcu przeszło?

Gość Urynoterapia
Okłady z własnego moczu. "Zmoczyć" podpaskę i przykleić wilgotną stroną do bolącego miejsca.(Podpaski są praktyczne bo nie trzeba się bawić z watą i woreczkami foliowymi.)

Gość No coż
Oczywiście mozna tez tak jak wyzej,mozna tez jak ktos ma dostep zastosowac masaz automeridianem kosmetyk

Gość No coż
a bron Cie boze do lekarzy chodzic,oni Cie zatruja

Gość Daleko od noszy
Wystarczy pooglądać dr House'a - co potrafią zrobić lekarze jak nie umieją postawić diagnozy - horror! :( "Nie choruj, omijaj szpitale..."

Gość Urynoterapia
2 tygodnie temu przy przenoszeniu biurka, wypadła szuflada i upadła ostrym kantem prosto na moją stopę. Okład z moczu na uderzone miejsce (trzymany przez pół dnia) i na drugi dzień nie było nawet siniaka. A Chinka Czikuczikulinka nie musi stosować średniowiecznych praktyk - może zrobić sobie okład z nowoczesnych środków, polecam zwłaszcza sterydy i chemioterapię. ;)

Nie mieści mi się w głowie, że w dzisiejszych czasach ludzie stosują takie pseudo-lecznicze metody. Może okłady z kupy też by ci na coś pomogły? :O I jak nie wiesz coś na jakiś temat radzę się nie wypowiadać, bo chyba nie wiesz na jakie choroby jest chemia i sterydy pustaku.

Gość No coż
HEHE JASNE JASNE MASZ RACJE Urynoterapia i bedzie wtedy taka nowoczesna taka na czasie:)dumna z siebie chociaz baaardzo chora w srodku:(

Gość No coż
tobie"Chinka Czikuczikulinka "jeszcze wiele rzeczy nie miesci sie w głowie co nie oznacza że Urynoterapia nie ma racji,bo ja ma,dał Ci tylko taki przykład ktorego Ty nie rozumiesz,jeszcze wielu rzeczy nie rozumiesz pustaku

Gość Urynoterapia
Napisłam o tym co MI pomogło - każdy musi zdecydować SAM jak się leczyć - chemią czy naturalnie.

Gość No coż
hehehe Chinka Czikuczikulinka ,pieprzysz jak potracona przez Tira:)to co kupujesz w aptece to nie leki,chociaz tak potocznie o nich mówia to sa produktu chemiczne ktore rozwlaja Ci organizm,a wieksze pieniadze ale za dobre naturalne leki to ja wole zapłacic i wiem co ma,przeciez lekarze nie lecza,a Ty naiwna w to wierzysz??jeszcze jedna padnieta ofiara szerkiej propagandy:):D

O, widzę, że rozmawiam z osobą kompletnie przetrąconą, która wszędzie widzi spiski czyhające na nią :D Zmowa lekarzy, farmaceutów, producentów leków... radzę ci zacząć samej hodować jarzyny bo te ogólnodostępne są pryskane, w zatrutej ziemi rosną i jeszcze nie daj boże są to GMO :O Jakoś ludzie leczą się tradycyjnie, chodzą do lekarzy a ci ich nie zabijają :D A długość życia systematycznie się wydłuża... Spróbuj iść do psychiatry, może jeszcze będzie umiał ci pomóc :P

Proponuję poczytać coś więcej niż portale typu: skandale, szukajmy spisku itp :D Tak, kto wchodzi do lekarza opuszcza gabinet w czarnym worku :D Boże, co za średniowiecze :D jak byś miała zapalenie wyrostka lub ząb do usunięcia też polewałabyś się sikami? :D:D:D

Gość oj chineczko na mysl
ci nie przyjdzie, że to co komuś pomogło może pomóc też komuś innemu? nie ma to jak wypowiedzi osoby która się kompletnie na czymś nie zna ja też bym nie użyła uryny, ale jeśli ktos chce to proszę bardzo , więc już się nie osmieszaj, nie jestes wszechwiedząca i najpierw poznaj rzecz o której chcesz się wypowiadac dziecko

Gość Urynoterapia
Wtedy można przeprowadzić post urynowy. A dentysta to mniej zabójczy rodzaj lekarza. ;)

Kto tu się nie zna :D Poczytajcie co na temat urynoterapii mówią poważni lekarze a nie jacyś znachorzy wiejscy... To bardziej może zaszkodzić niż pomóc, przecież mocz to toksyny wydalane z organizmu No ale jeśli lubicie chodzić z przyklejoną na nodze podpaską nasączoną moczem to wolna wola :D

Gość Urynoterapia
Nie lubię chodzić z namoczoną podpaską, ale jeszcze bardziej nie lubię jak mnie coś boli.

Gość Chinka Cipucipulinka
:classic_cool:

Post urynowy? :O Tylko czekać aż wyrostek się rozleje i trzeba będzie czyścić całą jamę brzuszną bo to bardzo niebezpieczne... Mam nadzieje,że nie piszesz tego serio urynoterapia ;) Bo ta druga nie potrafi kulturalnie się porozumiewać i przedstawiać swoich racji wiec dyskusja z nią nie ma sensu :O

Gość odezwała się ta co wie co to
kultura, litości

Gość Urynoterapia
Jeżeli przeprowadzasz post - to masz puste jelita i nie ma się co rozlać. Ale nie twierdzę, że mamy wogóle nie korzystać z pomocy lekarzy - napisałam, że można, a to nie oznacza, że tak trzeba zrobić. W tym wątku, na którym jesteśmy, chodzi o wyleczenie ścięgna i tu urynoterapia może pomóc.