Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kefirek

test ciążowy - kiedy?

Polecane posty

mam do was, dziewczyny, pytanie. Moze wyda wam sie glupie. Mianowicie: jak to jest z tymi testami ciazowymi? kiedy nalezy je robic, zeby nie bylo za wczesnie? chodzi mi czas od hipotetycznego poczecia do ewentualnego badania... Pozdrawiam :)

Gość wiesz mniei w zerówce czytac
nauczyli:o pezez cała podstawówkę uczyli samodzielnosci i czytania ze zrozumieniem. tak trudno wziąc ulotkę i poczytać lub poszukac w necie a nie następny temat zakładać:o

ja miałam testy o bardzo wysokiej czułości , które już 7 dni przed @ wykrywaja ciąze, ale dopiero 2 dni po spodziewanej @ wyszła bardzo blada i cieniutka 2 kreska, i gdyby nie to , że bardzo mocno się jej doszukiwałam to pewnie bym jej nie zauwazyła. wiec najlepiej po spodziewanej @, wtedy będzie wiarygodny. Chociaz pewnie to zależy od stężenia HCG, ktoś może mieć wyższy i szybciej mu wykryje.

czyli w sumie nie ma po co robic test jesli miesiaczka sie nie spoznia... nie znam sie na tym, wiec pytam :) nadziejamyszki - wyczytalam na innym topiku, ze starasz sie o dzidziusia ;) robilas moze powtórny test dla upewnienia?

dzień dwa po terminie okresu test bedzie już raczej wiarygodny. ulotkę też przeczytaj - będziesz pewna , ze zrobiłaś go dobrze. Rób z rańca. nocny mocz ( jak do badania w labolrtorium) jest do tego celu najpewniejszy. głowa do góry. po to jest to forum, żeby pytać.

jestem w 6 tc:) jak wyszła ta bardzo blada kreska- ledwo dostrzegalna to poszłam zaraz na betę, no i sie potwierdziło , ze 4-5 tydzień (z moich obliczeń był wtedy 4 tydzień), wczoraj byłam u lekarza. nie opłaca się robić szybciej testu niż po @, bo wynik moze być niewiarygodny.

wiem, że cięzko jest z tym czekaniem, bo chciało by sie wiedziec od razu, ale trzeba uzbroić się w cierpliwośc. kefirek- a jest szansa , że jesteś w ciązy? czy martwisz się raczej na zapas?

Gość wiesz mniei w zerówce czytac
nie nie spóxnia mi się okres ale śmniaĆ MI SIĘ CHCE Z TAKICH BURAKÓW BEZMÓZGICH JAK TY:d

Gość DO wiesz mniei w zerówce czyta
Bezmózgi jesteś Ty. Kto pyta nie błądzi i każdy ma prawo pytać. W przedszkolu tego nie uczyli ? Niemożliwe. A czytać uczyli ... jakieś dziwne to przedszkole. A poprawnie pisać uczyli, że się literek nie przestawia w wyrazach ?

teraz jest duza szansa ... :) bardzo bym sie cieszyla :) ale zdaje sobie sprawe z tego, ze kiedy sie bardzo chce, wtedy nie wychodzi tak, jak by sie chcialo :(

nie zalozylam tego topika po to, by jakas ruda wiewiora pisala przez internet o cesze, ktora sama opisala tutaj skrupulatnie. Jak cie ta dolegliwosc psychicznie uwiera, to zalóż sobie nowy topik, gdzie moglabys dac upust swojej zlosci :) powodzenia zycze :)

Gość DO półgłówka od wiesz mniei w
kretynie, przeczytaj sobie ulotkę testu ciążowego i wykonaj test według ulotki czyli już 6 dni od stosunku:D buhehehehee i pokaż mi choć jedną kobietę, której ten test po takim okresie czasu wyszedł wiarygodnie:O następnym razem pomyśl zanim napiszesz, bo to naprawdę nie boli:O do autorki-------> najwcześniej należy wykonać test w dniu spodziewanej miesiączki, jeśli zaś cykle masz nieregularne to robisz test w dniu NAJDŁUZSZEGO z cykli z ostatnich 12-tu miesięcy powodzenia:)

uuuu, nawet nie wiedzialam, ze ten topik wzbudzi we mnie az takie emocje :) dziekuje wszystkim - teraz wiem, na czym stoje. Wszystko byloby ok, gdyby te okresy byly ksiazkowe :P