Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwasia

jak śpią wasze niemowleta?

Polecane posty

moj dwutygodniowy synek prawie w ogole nie spi w dzien. za to jak pojdzie spac o 21.30 po kąpieli i karmieniu, wstaje o 2 nad ranem, potem o 3 znowu w kime i do 6 spi.

Moj 6 tygodniowy mało śpi w ciagu dnia, może kimnie 2 razy po godzince, w nocy spi budzi sie tylko do jedzenia, ale od 5 rano oczy jak piecio złotówki:)

Gość annnkka1111
moja 8-tygodniowa córeczka przez cały dzień też nie śpi, jedynie na spacerku zaśnie, a w ciągu dnia ma 2-3 piętnastominutowe drzemki.wieczorem zaspypia o 22, budzi się o 2, a potem o 5 i czasami jeszcze zasnie a czasami wstajemy:)dodam, że śpi ze mną, a jak jest u Was w tym temacie?

Gość zona araba
moja 8 tyg. corka spi godzine po jedzeniu...ok 3 razy w ciazgu dnia...niestety krotko...tylko rano spi ok 1,5 godziny....w nocy idzie spac o 19.30-20.00 i spi do 6.00 ....raz jest w nocy karmiona...

Gość zona araba
jak chcesz zeby dziecko spalo, to poczekaj ok 45 - 60 min po karmieniu i wtedy poloz je spac...najlepiej po 2 ziewnieciu;)

Moja córcia ma teraz prawie 4 miesiące i w ciągu dnia śpi na spacerze ok.1 godz. a jak siedzimy w domku to ma 2 drzemki 20-30 minutowe. Wieczorem po kąpieli zasypia mocnym snem około 20- 20:30 (usypiam ją od 19:30 przy cycu) i budzi mnie na karmienie czasem około 3:00 a czasami dopiero o 5-6:00 ale przeważnie jest to 3:00 a potem 6:00 (dwa razy). Także na razie (żebym tylko nie zapeszyła ;-) ) ze spaniem w nocy jest ok, w ciągu dnia nieco gorzej.

Gość eyey
Moja córa nie spała w dzień do drugiego miesiąca z wyjątkami spacerów. Teram ma 2 i pół i od niedawna zaczęła sypiać po 15 minut, potem po równe pół godziny dziennie a teraz nawet dłużej bo kilka godzin :D nareszcie!