Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 50

pomozcie mi zrozumiec...

Polecane posty

Gość to nie tak...
nigdy tak do konca nie zrozumiemy intencji drugiego czlowieka bo czasami nawet swoje wlasne trudno zrozumiec .trzymaj sie cieplo i nie analizuj za wiele ja na dzis juz koncze ale jak chcesz pogadac to moze jutro?albo dzis po 21

Gość kobieta 50
bedzie mi bardzo milo:):) dziekuje za madre slowa...i do nastepnego wieczornego pisania... no wlasnie??? czego chcial? potraktowal mnie jak przedmiot..i to boli:(

Cóż, stało się, ale chyba nie warto tego rozpamiętywać, choćby po to, żeby nie sprawiać sobie większego bólu. Ja bym spróbowała zapomnieć i poszukac kogoś godniejszego uwagi. "Facet, to świnia" - jak w piosence.

Gość kobieta 50
dziekuje Ci bardzo za mile slowa. Masz racje..na szczescie czlowiek jest tak skonstruowany , ze chyba potrafi zapomniec o porazkach... ..dzieki za rozmowe:):)

Gość teraz na pomarańczowo
a ja myślę, że on nawet z żoną juz nie sypia. Podejrzewam, że podniecają go jedynie takie erotyczne rozmowy wirtualne. Napewno podczas rozmów masturbował się. Tak myślę, bo faceci w tym wieku często szukają kobiet do takich rozmów. Współczuję Ci tylko tego przeżycia. Wydaje mi się, że nie sprawdził się jako facet ponieważ dawno nie był z kobietą i zbyt często robił to przed kompem:O A może po prostu ma problemy z prostatą? w jego wieku wielu facetów ma z tym kłopot. A może trema? może za bardzo chciał być w imtymnej sytuacji z Tobą? Może właśnie za bardzo mu sie podobasz? mam na myśli to, że uważa Ciebie za super kobiete a siebie za kogos przeciętnego. Daj mu trochę czasu. Na następnym spotkaniu będzie lepiej :D Powodzenia

Gość he he czkawka
nie moge już z tym idiotą. czas najwyższy się zebrać w sobie Misiu!!!! i skończyć z podszywem, bo ja i tak jestem lepsza.

Gość smakosz01929
Dziabnął bym taką starszą panią pod 50tkę, starą ale jurną ...

Gość z takim tekstem
to mozesz... dziobnać... panią z dworca centralnego:D

Gość kobieta 50
"teraz na pomaranczowo"-- chyba masz racje...analizowalam to wszystko z roznych stron...i wyciagnelam podobne wnioski do Twoich...:)