Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

depilacja przed pojsciem do gina, chyba nie dam juz rady jak sobie radzicie?

Polecane posty

Gość totoito
mylisz dbanie o siebie z idiotyzmem :D jak juz sie udzielasz to czytaj dokładnie.. pisalam wczesniej ze ma byc higienicznie. a łysa cipa wcale nie świadczy o higienie ;)

nie wiem jak inne kobiety, ale ja nie gole sie tylko i wylacznie jak ide do ginekologa, bo musialabym to robic raz na miesiac.

Gość i kito tu jest biedny
MNIAM09---> Nie pogrążać się i nie porównuj tak istotnej kwestii jak golenie pach czy nóg do golenia łona, bo to żałosne.

po pierwsze nie mow do mnie slonko, a po drugie to autorka pisze, ze wybeira sie do ginekologa i nie daje rady sie ogolic wiec pyta jak to robicie??? albo czy chodzicie nieogolone, ja nie zauwazylam zebys odpowiedzial jej jak to robisz albo ze chodzisz nieogolona, ty chyba musialas zle przeczytac skoro wypowiadals sie na temat "szkodliwosci" lakierow

tak to zarosnieta cipa wyglada bardzo higienicznie, ty jestes jakas jebnieta, wczesniej pisalas ze sie golisz a tu piszesz ze golenie sie jest glupie, wiec golisz sie tylko dla siebie i faceta, ale jak bedziesz miala wizyte u ginekologa to bedziesz zapuszcac tak :D bo uwazasz ze ze to glupie isc do niego ogolona :D

no i jak sama piszesz musisz byc idiotka skoro nazywasz golenie idiotyzmem,zazwyczaj kobieta ktora sie goli, robi to regularnie

Gość totoito
a po trzecie słonko ;) ... pisze ze nie da juz rady... wiec niech nie robi. no ale jej przeciez bedzie głupio :D a o paznokciach pisalam do flamasterki :D

to czekaj bo je nie czaje czegos, golenie sie pod pachami a bikini to roznica? bo ja myslalam ze to i to polega na pozbywaniu sie zbednego owlosienia :D

no wlasnie, bedzie jej glupio, a ty nie masz prawa nazywac to glupota i idiotyzem, a jezeli tak sie chcesz pokloci i gonic sie swocih racji to zaloz sobie temat o malowaniu paznokci w ciazy

Gość totoito
boze kochanie jaka ty jestes nierozgarnięta... az mi cie szkoda... nawet nie umiesz czytac ze zrozumieniem. weź lepiej przeczytaj sobie jakąs książke a nie za golenie cipy sie bierzesz :D no chyba ze nie rozumiesz o czym książka jest. w takim razie nie widze dla ciebie wyjścia słonko juz pisałam ze nie chodzi o golenie jako dbanie o siebie, bo sama tez sie gole. tylko autorka pisze ze nie da juz rady sie ogolic do gina.. to niech sobie da sopkój, a nie sie przejmuje co sobie gin o niej pomyśli. chyba przeciez widzi ze ma duuzy brzuch. i co z powodu brzucha ma byc jej głupio ze sie nie mogła ogolic? to juz naprawde trzeba miec jakies mega niskie poczucie własnej pewności siebie... przykro mi :/ no ale tego pewnie tez nie rozumiesz :D

no to moze wypowiem sie co do meritum topiku: 1. obecnie - nie bedąc w ciązy, golę sie regularnie 2. kiedy byłam w ciązy, pod koniec, kiedy wizyty były juz czeste a ja nie dawałam rady sie ogolić - nie przejmowałam się tym; sa inne problemy w ciazy, ogolona cipka nie nalezy do absolutnej toplisty 3. do porodu - ogolic się - z pomoca męa, połoznej, kogokolwiek 4. uwazam, ze malowanie paznokci w ciazy jest szkodliwe oczywiscie nie porównywalnie do np. promieniowania radioaktywnego, ale mimo wszystko - można chyba zadbac o manicure, bez trucia płytki i organizmu lakierem ;)

yyy ? :/ teraz ty mysialas chyba zle przczytac wiec jezeli ja mam sie pouczyc czytac ze zrozumieniem to ty jeszcze bardziej powinnas sie do ego przylozyc no z jednym masz racje, czasami napiszesz cos tak bezsensownie i tak sie motasz, ze czasem trudno cie zrozumiec:D

totoito ja myślę, że autorka napisała że jej głupio w sensie że ona będzie się z tym źle czuła bo zawsze się goli..a teraz jak pójdzie zarośnięta ...nie sprzeczajcie się już bo to bezsensu..

a ja sie nigdy nie golilam i w ciazy tez nei golilam sie :) teraz rowniez sie nei gole, raz mnei wygolila polzona do porodu i sparwa zalatwiona :) pzreciez nigdzie nei pisze ani nie ma nakazu ogolnego ze do gin atzreba byc ogolonym, jedna sie goli a inna nie :) jak bardzo chcesz sie wygolic to popros meza o pomoc :) albo lusterko i niezbyt ostra maszynka do golenia :D

mysle ze ginowi tak naprawde to zwisa przeciez nie przyjdzie do niego z wlosami do kolan tylko z delikatnym kilkudniowym owlosieniem

Gość totoito
masz racje dysputa juz bez sensu ;) naiwności i ograniczenia ludzkiego sie nie zmieni ;) Haris - masz przynajmniej zdrowe podejście do sprawy... po co przejmowac sie rzeczami tak mało istotnymi w ciązy, lub po co dodatkowo nazaraz sie na szkodliwe czynnkiki jak dbac o siebie w tym okresie czasu tez mozna :) a reszcie wszystkowiedzących i zamartwiających sie ginem 3 włosami na krzyż na cipce zycze w grudniu pod choinka troche mądrości ;) ups... ale do grudnia jeszcze tak daleko :D

kurde ty to musisz byc gowniara skoro rosna ci 3 wloski :D i dziekuje za zyczenia, wzajemnie, mam nadzieje ze twoja mama juz zbiera na nowy mozg dla ciebie, albo wiem zglosimy to do jakiejs fundacji, szybko nazbieramy

Gość totoito
a ty zamiast sie tak pienić wez idź sobie lepiej cipke ogol, bo ci juz pewnie zarosła od tego pisania :D

Gość totoito
i współczuje bujnego owłosienia ;)

no co ty ;] to tobie tak szybko rosna ? ja korzystam z uslug kosmetyczki i nie musze latac co kilka godzin, ojej wspolczuje ci, chyba za duzo testosteronu masz :DD

Gość totoito
noo szkoda szkoda... zero konstruktywnej rozmowy no ale cóz ;)

toitoto - najpierw Ci współczuje ze jstes gówniara i masz 3 wlosy, a za chwilę, ze masz za dużo testosteronu brak konsekwencji tu widze :D

a dlaczego nie ma konstruktywnej rozmowy? bo z kims twojego pokroju sie nie da :( p.s. wyslij juz dzis list do mikolaja z prosba o szare komorki :P

Gość totoito
no ja własnie nie wiem o co jej kaman... chyba zero rozeznania w temacie... najpierw mowi ze mam 3 włosy na krzyz a potem o testosteronie :D wiesz ty co to wogole testosteron ;)