Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

depilacja przed pojsciem do gina, chyba nie dam juz rady jak sobie radzicie?

Polecane posty

Gość totoito
flamasterka - słońce nawet nie potrafisz sie wyslilic i napisac czegos nowego, tylko kopiowac o mikołaju ;)

Gość totoito
ciesz sie ze przyczyniamy sie do twojej miłości :D

no co ty pewnie ze nie wiem :D o tak o pisze sobie ci mi popadnie i uzywam slow ktore w ogole sa mi obce, zeby cie powkurzac :D

Gość totoito
no tego juz nie musisz mówic, kochanie to widac ;)

naprawde jestes taka bystra i to zauwazylas ? no to tylko udajesz idiotke zeby zwrocic na siebie uwage ? teraz juz rozumiem

ciesze sie, ze ty moja droga potrafisz sie wyslowic szkoda tylko, ze tak glupio :P lepsza jakosc niz ilosc pomysl o tym ... w grudniu :)

Gość totoito
ty przynajmniej udawac nie musisz ... zazdroszcze ci ! :D a ty flamasterka wez sie lepiej schowaj, bo słonce nic nowego nie wnosisz ;)

kiedy jestem sama w domu wyjadam małą łyżeczka miód z uszu, niestety czasem się zapominam i robię tak przy ludziach :( też tak macie, kochane?

ooo totoito zakochala sie w moim nicku i zrobila sobie podobny, fuj ale jestes obrzydliwa, na normalne jedzenie cie nie stac ?

Gość totoito
podszywy nie sa w moim stylu... ale widze ze ktoś cie kocha :)

MNIAM09 --- dzieki :) a i dalam Tadeuszek na imie, niektorzy sie krzywia a mnie sie podoba i to mi starczy :)

Gość totoito
tym bardziej takie marne podszywy :/ pewnie zaraz ktos podszyje sie pode mnie :/ wiec widze ze chyba skonczyla sie nasza oryginalna korespondencja

wszyscy mnie kochaja :) nawet nicki chca podobne, no a najbardziej ty albo twoja kolezanka haris, trzeba bylo poprosic to moze bym wam go odstapila

o haris wymyslila jeszcze lepiej, zamiast i wpisla l super haris, teraz masz prawie taki sam jak moj

myszsza- spoczko, dziecko cudowne, uwielbiam takie male maluchy, a imie, wazne ze tobie sie podoba:)

Gość totoito
ps. imie przede wszystkim powinno podobac sie dziecku bo to ono sie z nim identyfikuje :) dziecko nie jest własnością kobiety czy faceta tylko odrębną jednostką :)

o prosze znowu zaczynasz :D a nie wiesz jak mama ma zgadnac jakie imie sie bedzie podobac? bo ja w sumie moze na palcach jdnej reki wylicze znajome ktorym sie podoba imie, nie licze fcetow bo oni raczej nie przywiazuja do tego uwagi, no wiec chyba musi sie mamie podobac

Gość totoito
Haris - no wlasnie i z tym czesto jest problem. bo czasem dzieci dostaja pokraczne imiona. mam kolezankeo imieniu... bronisława... chyba nie musze mówić jak bardzo się cieszy z takiego imienia :D dlatego rodzice powinni troche zwracac uwage na to i nie krzywdzić swoich dzieci w imie swojego widzimisie... no chyba ze bedzie to rodzina jakis artystów ;) wtedy juz nic mnie nie zdziwi ;)

Gość totoito
i wcale nie powiedziałam ze mi sie nie podoba imie tadeuszek ;) tylko ona/mama pisze ze jej znajome sie krzywią jak ona im mówi ;)