Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yamaha0089

Brak okresu, grzybica pochwy, bole brzucha...

Polecane posty

Gość yamaha0089

Witam:) Mam 19 lat, okres zaczelam miec majac 12. Do tej pory byl regularny!! Dzis mamy 17 Kwietnia a ostatnia miesiaczka skonczyla mi sie 19 lutego. Czyli prawie 2 miesiace temu:/ Po tygodniu spoznienia zaczelam podejzewac ciaze i zrobilam pierwszy test. Wyszedl negatywnie! I wciaz czekalam az nastapi okres:( Kolejny tydzien spoznienia i kolejny negatyny test... Do tego zaczal mnie pobolewac brzuch i chwilowe bole glowy. Juz wtedy pomyslalam ze trzeba bedzie jechac do ginekologa!! Do tego jeszcze okolo tygodnia temu doszla dziwnie pachnaca wydzielina z pochwy, wygladajaca jak "twarozek" i lekkie swedzenie... Dzisiaj zrobilam kolejny test (juz 3) i tak jak przypuszczalam przed jego zrobieniem WYSZEDL NEGATYWNY!... Co moze mi dolegac jesli to nie jest ciaza?? Nie piszcie ze powinnam isc do lekarza!!Ja to wiem... Mieszkam za granica i nie mam mozliwosci wczesniej niz za 1,5 tygodnia pojechac do ginekologa... Opisalam swoja sytuacje bo chcialabym sie dowiedziec co sadza o tym inne osoby?? Ps. czekam na odpowiedzi:):)

Gość KamaDzama
Mam teraz ten sam problem jest identyczny i tez niewiem co mi jest