Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka amelka

rada...chłopak...co napisac...

Polecane posty

Gość emilka amelka

Temat moze sie wydać dla nie których głupi i dziecinny, ale to jest dla mnie bardzo ważne. A wiec tak...bardzo podoba mi się pewien chłopak, codziennie lub co drugi dzień do mnie pisał, było wszystko fajne, aż tu nagle cisza, żadnej wiadomości... i teraz nie wiem co mam zrobić. boje się do niego napisac - żeby mu nie przeszkadzać - żeby sobie nie pomyślał że on mi się podoba - żeby mi nie odpisał lub coś, w dodatku zawsze jest na niewidoku, to nie wiem kiedy pisać a kiedy nie Więc co mam robić? Czekać dalej czy coś napisac do niego (jak tak to co)?? Coś się przychylam żeby napisać, ale nie mam pojęcia co

Gość emilka amelka
kupiłam sobie nawet seksowna bieliznę ale nie wiem czy to pomorze:(

Gość emilka amelka
omg, podszywy

Gość czy to takie trudne
zapytaj co u niego ! to ty go znasz a nie my

Gość Katatasza
heh, tez tak kiedys miałam- chłopak pisał, pisał, az w koncu przestał pisac. wtedy to ja napislam do niego zartobliwego smsa "z wyrzutami'. i zaczal znowu pisac i co wiecej zaczal przychpdzic:)

Gość a dlaczego ma sobie nie
pomyśleć, że ci się podoba, skoro tak jest? To jakaś ujma dla ciebie? Spytaj po prostu co słychać, albo wyślij :-) i poczekaj na rozwój wypadków. Do odważnych świat należy

napisz ;) zwyczajne \"co tam slychac\" i tyle :P i czekaj. odpisze to fajnie. nie odpisze, to olej go :P

Gość emilka amelka
nie chce żeby wiedział ze mi sie podoba, bo połowa lasek ze szkoły sie w nim buja:D o co chodziło z tymi "wyrzutami"?? ja z nim pisze na gadu...

Gość emilka amelka
TAKIEGO chłopaka nie da się olać...na początku myślałam, ze jest tylko przystojny, ale teraz już wiem że jest tez cudowny z charakteru...i o co mu chodzi, dlaczego przestał pisac??

Gość Katatasza
no ze niby mialam wyrzuty do niego ze przestal pisac, ale wiesz tak z przymrużeniem oka;) ile ty masz lat własciwie??

Gość emilka amelka
ja 16, on 17, chodzimy razem do szkoły

Gość emilka amelka
a Katataszo ja nie moge sie dowazyc napisać do niego "cześc, jak leci" a co dopiero jakieś wyrzuty:D

Gość Katatasza
widzisz, ja mam lat 21 i juz nie przejmuje sie takimi sprawami:) ale jak napiszesz "jak leci?" to na pewno zadna tragedia sie nie stanie,a on na pewno nic sobie nie pomysli niewlasciwego. Jakby nie bylo on juz jakis krok w twoja strone wykonal wiec teraz twoja kolej:)

Gość emilka amelka
omg, jakiegoś bzika dostaje, już prawie 2 tyg z nim nie rozmawiam;(

Gość Katatasza
no to dzilaj!!!! bedzie dobrze:)

Gość emilka amelka
ale umiesz mi odpowiedzieć dlaczemu on najpierw codziennie pisał, a potem umilkł na 2 tyg?? albo jak mi nie odpisze...

Gość emilka amelka
no dzieki, mam nadzieje ze bedzie

Gość Katatasza
a czy za kazdym razem to on do ciebie zagadywał?? bo jesli tak to moze uznal ze po prostu nie jestes nim zainteresowana skoro ty nie wykonalas zadnego ruchu...

Gość emilka amelka
no za każdym razem, bo ja sie zawsze wstydziłam do niego napisac, ale potem gadaliśmy przez kilka godzin, więc raczej nie pomyślał ze nie jestem nim zainteresowana...

Gość hmmmm hmm hmmmm
" w dodatku zawsze jest na niewidoku, to nie wiem kiedy pisać " napisz cos w stylu "czesc. Co slychac ? odezwij sie jesli masz chwilke :) " poza tym szkoda ze macie tylko gg . Smsem byloby latwiej , bo moze on gdzies wyjechal ?

Gość emilka amelka
widze go codziennie w szkole, wiec nie wyjechał:)

Gość Katatasza
ODEZWIJ SIE DO NIEGO I NIE MARUDź ZE SIE WSTYDZISZ!!!!!! A POTEM PROSZE MI TU ZDAC SPRAWOZDANIE Z PRZEPROWADZONEJ AKCJI:P to moze on sie zaczał teraz wstydzic??:P a tak w ogóle to skąd miał twój numer??

Gość emilka amelka
on sie napewno nie zaczął wstydzić, bo to nie ten typ:P on dobrze wie, ze jest sexy:D to ja miałam jego numer, koleżanka niechcący podała mi jego numer zamiast numeru naszego kolegi, wiec 1 raz to ja napisałam I dzisiaj o 20:30 do niego napisze i wam powiem jak poszło:)

Gość Katatasza
no popatrz- odezwalas sie do niego a jemu to nie przeszkadzalo i nic sobie nie pomyslal....:P chcial kontynuowac znajomosc znaczy sie ze mu sie podobasz:) wiec nie trac czasu- zagadaj:)

Gość emilka amelka
nie wiem, moze, ale kurka wodna, dlaczego teraz nie pisze?? a jak mu się znudziłam? albo już mu sie nie podobam czy coś????? no szajby dostaje jakiejś