Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY TO FATUM

Co spotkam jakes dziewczyne z Kafeteri to syfiara

Polecane posty

Gość CZY TO FATUM

wchodze do jednej do domu - na podlodze okruch na okruchu, smierdzi przypalonym ziemniakiem, olejem, zmywaczem do paznokci oraz peklowana baranina i szprotem w occie Inna - mowila mi ze lubi czystosc. Mysle sobie: DOBRA NASZA! jestem u niej w pokoju, wiecie, zabawiamy sie i nagle mowie: "czy moge z toalety skorzystac". Wchodze i zgadnijcie co widze: podpacha na pralce!!! otwieram kibel - nawet zapachu nie ma. Jakbym siadal na publicznych sraczu!!! albo to: wydawala sie mila i do rzeczy. Wlosy pachnace, umyta i w ogole. Tymczasem wkraczam do kuchni a tam w zlewie brudne gary, jeszcze chwila i muchy zaczelyby krażyć gdyby to nie była zima. ostatnio też przeżyłem szok jak zajrzałem takiej pod sweter. Cycki w porzadku, ale stanik pożółkły i z fiszbinami!!!! a tutaj to wszystko czarne kulturalne niki, nikt nie powie!!! :o

Gość vvvvv
oho, kafeteryjny podrywacz :)

Gość rumbrubru
to atakuj pomaranczowe nicki. tak mnie wyrwal moj narzeczony:) pomaranczowa alternatywa, hehe

Gość rumbrubru
to moze nie umawiaj sie z kafeterii, bo zawsze isteniej ryzyko. przeciez pierwszy raz je widzisz. uderzaj w kolezanki z reala jak masz takie wielkie wymagania. a tak swoja droga to juz za pierwszym razem sprawdzasz jaki ma stanik laska pod sweterkiem?:)

Gość stanik z fiszbinami
masz coś kurwa do staników z fiszbinami lamo?