Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

POWRÓŻĘ...

Polecane posty

autodestructive Przyjaciół widze, że masz dobrych... Co do pracy i studiów to karty mówią o jakimś odpoczynku... Nie rozumiem tego za bardzo..

Gość lalalajaj00
Ezoteryczna o matko :P potrafisz podbudowac człowieka :):) Pojednanie, czyli? Powrót do osoby?

Gość autodestructive
może chodzi o to, że powinnam odpocząć, bo robię dużo rzeczy na raz :?

zalamana..................... U nich widze dużo... Wiesz czego... Nie wyszła mi jakaś wielka miłość... Karty nie radzą Ci na niego czekać. Osobiscie bez kart powiem Ci nawet z własnego doświadczenia, że nie warto czekać... Jestem w takiej samej sytuacji jak Ty kochana... Olej go... Nie odzywaj się... Zrób tak jakby Cię nie było... Żeby przez jakiś czas on nie miał do Ciebie dostępu... Rozpłyn się dla niego w powietrzu...

gosiek22 Jest szczery, ale nie wiem czy zostanie Twoim mężem.... Za wcześnie na to aby to ocenic... Tarot nie ma długiej daty ważnosci.

hej;-) wrozko, moze u ciebie dostane odpowiedz, bo kiedy zadaje to ciagle mnie pomijaja;-). mam pytanie jak teraz stoi moje zycie uczuciowe?? jak rozwinie sie znajomosc z nowo poznanym mezczyzna??? kiedy znajde prace?;-) czy widzisz jakies oferty ?;-) i wczym moglabym sie spelnic zawodowo?? czy widzisz jakas kariere zwodowa ?;-) dzieki z gory:-)pozdrawiam moja data 02. 02. 1985

Czy możesz zobaczyć co mówią u mnie ?? napisałam wczesiej date, jestem bardzo ciekawa:P

Gość WioletaMR
Hey ur.11.grudz. 1983 Mieszkam w niemczech od 8 lat. Powiedz prosze co ci karty mowia o mojej przyszlosci tzn.kiedy poznam tego jedynego,czy dlugo na niego bede musiala czekac,mam 2 prace jedna jest pelny etat a druga dorywcza,czy dlugo bede musiala tak na 2 ciagnac ?Mieszkam sama i nie jest za latwo czasem....i jeszcze o zdrowiu spytaj karty prosze ,jak narazie to wszystko ok ...czy kiedys wyjde za maz i bede miala dzeci?

Gość venus30
może i mi powróżysz co mnie czeka ? 15.10.1976 czy spotkam mężczyznę , czy znajdę mieszkanie???pozdrawiam

Gość _mk_
a co w mojej przyszlosci? 12 listopad 1983 prosze zerknij bo zaraz uciekam do domu

owszem chciałabym kiedyś wyjechać co się może zmienić na lepsze? a gdzie mogłabym zarobić, na jak długo?

Indywidualistka- U Ciebie chyba ostatnio odmieniło się na lepsze ? :) MAsz obecnie szanse na dużą zmysłowość ;)

Gość 82
A ja się przypominam bo o mnie zapomniałaś a chceę też wiedzieć co mnie czeka :( 26.09.1982

haha zmyslowosc?;-) hehe no powiedzmy, ze na lepsze;-), ale jestem ciekawa tej nowej znajomosci, czy mozesz mi powiedziec cos wiecej???? no i tej pracy kiedy ja znajde:-D

Gość zalamana.....................
ALE ROK TEMU SZALAL ZA MNA I TERAZ W CIAGU 5 MC TAK MU SIE ZMIENILO? POZNAL JA I OD RAZU MILOSC? CZYLI TE UCZUCIA DO MNIE BYLY KLAMSTWEM?

CZEMU ON MA NIE MIEC DO MNIE DOSTEPU? CO TO DA? JA JETSEM ZALAMANA CZUJE SIE JAKBY MNIE KTOS OD SRODKA ROZRYWAL ....CHYBA JUZ NIGDY NIKOGO TAK NIE POKOCHAM

Gość edyta eda ed
ezoteryczna, prosze o wrozbe dla mnie ne wiem co jets potrzebne, wiec podam standardowo edyta 10.12.1988 pyt.co z zyciem uczuciowym? i w gole co widac?

Gość autodestructive
a nie wiem, czy się tak da, ale czy da się "wywróżyć" relacje w przyjaźni? ja to przypomnę 20.05.1986 a moja przyjaciółka to 09.01.1986

CZYLIZ Z TWOJEJ ODP ROZUMIEM TAK ZE KOCHA TA DZIEWCZYNE A JA TO BYLAM TYLKO ZABAWKA TAK?

Gość Oliwia*22
A co widzisz u mnie: 25.07.1986?

Gość saszka456
bardzo prosze o wrózbę 07.03.82 ,,,moge dac nr gg :)

Gość krfka efka
moje pytania czy bede miec cos jeszcze z moim bylym chlopakiem (27.1.80) a ja 14 .2. 84) kiedy sie zakocham kiedy za maz? i jak zycie zawodowe sie potoczy??????