Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

POWRÓŻĘ...

Polecane posty

Witam.Mam pytanie odnośnie swego zdrowia,znaczy się czy uda mi się wyleczyć z niedoczynności tarczycy. Znaczy się nie wiadomo,czy ów problem,który wykryty miałam już w sierpniu nie jest spowodowany przez chwilowe wahania hormonalne spowodowane anoreksją,czy dożywotnią autoagresją wobec tarczycy. Na razie lekarz ,każe mi stopniowo odstawić lek :O Pozdrawiam. Adrianna 22.12.1989 10:50

Gość kasiaq33
no w sumie tak!! ja sie mniej jakos staram.cokolwik chce to leci od razu do sklepu kupuje co chce! jestesmy 3 lata razem kocham Go ale chyba faktycznie troszke mniej niż On mnie

Ja 10.04.1985 On 12.06.1982 Czy wyjedziemy razem (najpierw on , potem ja dojade) za granice tak jak planujemy? Jak w ogole widzisz wrożko ten wyjazd - to dobry pomysl? Powinna zaryzykować? Dziekuje

Ezoteryczna, może Ty mi odpowiesz, bo póki co wszystkie inne wróżące tu osoby mnie olewają :] Ja (11.11.1987) i ich dwóch: jeden z którym jestem (29.10.1985) ale sie nie układa i drugi który mnie intryguje (14.04.1987). Czy karty podpowiadają, czy dawać szanse pierwszemu, czy postawić na nowe uczucie z drugim?

czy rozwinie sie znjomosc pomiedzy mna(o4.05.1983) a nowo poznanym chlopakiem(27.04.1984 - tochyba prawidlowa jego data urodzenia) czy cos bedzie miedzy nami?? pozdrawiam

Gość hajaala
ezoteryczna, wroc

moze ty mi w koncu odpiszesz,bo co pisalam do innych to zawsze ptem temat sie urywal. a wiec prosze cie zebys mi odp czy donosze ciaze czy poronie i czy w koncu bede szczesliwa materialnie i w milosci moja data to 29.05.1988 a jezeli trzeba jeszcze karty przelozyc to 6 razy

Gość edyta eda ed
witam, chcialam tylko napisac, ze dziekuje za wrozbe, ale juz nie potrzebuje:) pozdrawim serdecznie.

Gość pesymistka z nutą optymizmu
to ja też poproszę o wrózbę 07.05.1988 Czy coś drgnie w życiu uczuciowym? Czy coś będzie między mna a panem R.?;] I czy dobrze bedzie mi szło na moich studiach? Z góry dziekuję:*

Gość Olwia*22
Ezoteryczna powróż!

Gość pytająca andziulka
Mam nadzieję że Ezoteryzna wróci. Mam jedno ważne pytanie - co będzie z moją pracą bo dzisiejszy dzień to po prostu zwalił mnie z nóg. Co robić? Zostać? Rzucić?? Proszę, pomóż:(

Gość załamana.................
GG 6934879

Gość załamana.................
a co mialas na mysli piszac u nich jest wiele wiesz czego? tzn czego milosci czy tylko seksu? co ich laczy?

Gość oj chyba nie wróci

Gość wracaj mala wracaj