Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvoooo

On ma dziewczyna, mieskzamy daleko od siebie, spalismy kilka razy ze soba...

Polecane posty

Gość taaa powiedz mu pierwsza
ze go kochasz. hehe gdzie szacunek do siebie? koles ma kolejna laske do lozka i tyle. myslisz ze jestes jedyna?

Gość moralistki wonnn
Powiem ci autorko, zebyś robił to, co mówi ci serce. Nie słuchaj tych nawiedzonych moralistek, które potrafią tylko zwyzywać. Owszem, sytuację masz nie za ciekawą, bo cierpisz. Ale powinnaś z nim pogadać, szczerze. Wcale nie jest powiedziane, że facet jest zerem, ponieważ zdradza swoją laskę. Rózne sa sytuacje. Sama byłam zdradzana przez faceta i pozwoliłam mu odejść do innej. A wydawało mi sie że to już koniec świata. On jest teraz szczęsliwy z tamtą, wzięli ślub, czekaja na dziecko. Ja układam sobie zycie od nowa. Przemyśl sobie wszystko i trzymaj sie. Byc może to tylko zauroczenie. Pozdrawiam, a wszystkim miluśnińskim które zechca obrzucać mnie błotem za to, co napisałam, powiem że gówno wiecie o prawdziwym życu 🖐️

Gość vvvvoooo
nie spodziwalam sie takiego wpisu, jednak jest ktos kto wie jak zycie wygladac moze...

Gość Brunetka88
Czy wy jestescie slepe?!? ona jest tak zwana \"puszczalska\"-sama napisala ze lubi sie rznac-sport.nie jest mi jej wogole zal.jesli jemu jest z tamta zle to niech ja zostawi i bedzie z ta co lubi te sporty.ale ona pozniej znajdzie sobie innego(bo ten sie znudzi) i bedzie w sytuacji poczatkowej

Gość nic nie jest w zyciu pewne
moralistki wonnn-----świetny dojrzały wpis,podzielam Twoją opinię:)

Gość gość
Jam jest slovak sercem Polak. Z Tymi dziewuszkami powyżej ja się zgadzam.