Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniapaniahania

jaka prostownica do wlosow jest najlepsza?

Polecane posty

Gość aniapaniahania

czy ktos wie jaka jest dobra prostownica?chcialabym wyprostowac wlosy na dluzszy czas.jak fryzjerzy to robia?pytalam sie fryzjerki ale powiedziala mi ze wlosy sie niszcza i dlatego nie robia takich uslug:/ ktos cos poleci?

Gość dingdondigdon
ja kupuje zawsze niemarkowe, ale podsstawa to ceramiczna plytka, a nie blacha. jak spawdzalam w dobrym sklepie z markowymi rzeczami, to niczym sie nie roznia od tej mojej, a ronica w cenie jest - od 120 do 300zl. za swoja dalam 40 zl

Gość Asik482
Prostowanie włosów na stałe to rzeczywiście niszczący zabieg. Po prostu rozprowadza sie na wlosach chemiczna substancje ktora je prostuje ale potem wlosy sa w okropnej kondycji. Sama chcialam kiedys sie na to skusic:)

Gość dingdondigdon
to pytasz sie o zabieg prostujacy czy o prostownice?

kiedys uwazalam ze dla mnei to tylko taka z grzebykiem moze byc bo bez nie da rady:P i mylilam sie...teraz mam zelmera z regulacją mocy, nagrzewa sie w 30 sekund, kosztowala 200zl ale bylo warto, nieelektryzuje wlosow i nie sprawia ze te krotsze \"stoją dęba\" albo stercza jak druty na wszystkie strony:) pozdrawiam

Gość prostownice babyliss sąświetne
ja mam już drugą z tej firmy wet & dry ceramiczną,można ją stosować na sucho i mokro,jest super włosy utrzymują się proste do następnego mycia Płaciłam za nią 200zł 2 lata temu,teraz pewnie będzie tańsza. Poleciła mi ją fryzjerka.

Gość 000
ja też mam babylissa i jestem bardzo zadowolona :)

również uważam że babyliss najlepszy :)a raczej prostownica z babylissa najlepszA:)

Gość agatka.c
Ja polecam, naprawdę szczerze, sprawdzoną przeze mnie prostownicę Gama :) Niestety muszę się jej pozbyć ( UWAGA: w mega atrakcyjnej CENIE :) ) http://www.allegro.pl/item364033892_okazja_prostownica_gama_turmalin_laser_ion_.html Prostownica sprawdziła się idealnie, zwłaszcza jeśli chodzi o brak oznaków zniszczonych włosów .. Prostownica w 1000% lepsza od używanych przeze mnie Efalocka czy Mpm . Włosy były prościuteńkie przez jakieś 3-4 dni :) Wiadomo że po codziennym prostowaniu nie mogło nie być żadnych zniszczeń na włosach .. ale w porównaniu z innymi prostownicami gama z turmalinami, laserem i in. bajerami to jak niebo a ziemia :) Jeśli szukasz profesjonalnej prostownicy w niewiarygodnie nickiej cenie, od sprawdzonego sprzedawcy to masz szczęście ;) Zajrzyj na allegro :P