Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walczaca z rozstepami

kiedy pojawily wam sie pierwsze rozstepy???

Polecane posty

Peeling z kawy trochę stosowałam przed ciążą - efektów spektakularnych nei było, ale trudno oczekiwać cudów jak się go tak rzadko robi (ach to lenistwo). teraz w ciąży nie mogę bo to kofeina, ale potem do niego wrócę. basieńka --> rozstępy to w 90% genetyka, więc nie pisz o dbaniu o siebie jakby to był patent na wszystko. Owszem dbajmy, ale to nam niczego nie gwarantuje, to tylko może pomóc. Myślisz że mnie się ten biust posypał już na starcie bo przytyłam jak słonica? Przy okazji - znam dziewczynę która przytyła ok 30kg i na brzuchu ani na piersiach ani jednej kreseczki, tylko ciut na udach. To wg Ciebie powinna chyba cała popękać?

Gość Kokonka
Ja się smarowałam kremem Gerbera i rozstępy mi się nie pojawiły. Ale przytyłam tylko 8 kilo

Gość papa234
ja jestem już po porodzie i nie mam wcale rozstępów, smarowałam sie kremem przeciw... i oliwka dla dzieci. pomogło.

Tydzień przed porodem:o A urodziłam 10 dni po terminie, więc wniosek z tego taki, że jakby Malutki łaskawie chciał się pokwapić na ten świat szybciej...to bym nie miała:) Ale to tylko jakieś 4 na brzuchu i już.

Gość ja jestem pod koniec
27 tc i nie mam narazie ani jednego mimo, ze przytylam jzu 10 kg... Ale wiem, ze wszystko jeszcze przede mna, choc mam nadzieje, ze zaden sie nie pojawi. Smaruje sie taniutkim Babydream z Rossmana.