Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość softis 787

czy mozna miec okres i byc w ciąży??

Polecane posty

Gość softis 787

hej , ostatnio naczytalam sie tutaj ze mozna miec okres i byc w ciazy. to prawda?

Gość softis 787
czy mialyscie okres i byłyscie w ciazy?

Gość softis 787
czy to mozliwe?

z tego co ostatni czytałam to przez pierwszy trymestr można, ale nie jest to pewne, bo na każdej stronie pisze co innego

Gość softis 787
aha , czyli jest to prawda , aczkolwiek zastanawiam sie jak to mozliwe skoro macica złuszcza gdy do zaplodnienia niedoszło... jak czytałam te topiki to zaznałam szoku:O

Gość żona doriana
w czsie ciazy mozna miec plamienia takie tylko skąpe bardzo ale i to sie bardzo rzadko zdarza , a kobiety w ciazy nazywaja to okresem

Gość plamienia mozna miec
plamienia i jezeli one są to sa brązowe

Gość chora na fenyloketonurię
mozna w czasie ciazy tylko plamic , ale to jest niebezpieczne , a kobiety czesto własnie takie plamienia nazywaja okresem w ciazy

Gość nie możnaaaa
nie moazna miec okresu i byc w ciazy!!

Gość moznamozna
mozna miec okres mojego narzeczonego kuzynka miala podczas pierwszek ciazy przez 3 mies normalna miesiaczke no i poptem jak poszla do gina do byla w szoku jak powiedzial ze bedzie dzidzius:D:D

Tez mialam okres/ plamienia przez pierwsze 2 miesiace ciazy i 0 pojecia, ze w ciazy jestem :-D jako ze ilosc krwi byla normalna prawie :-O

dobra a jak sie dowiedziec czy sie jest w ciazy gdy stosunek mial miejsce tydzien temu i kilka dni temu...a okresu nie ma czy to ma zw.?? czy to za szybko by bylo?

tzn wiem jak sie dowiedziec ale chodzilo mi o to czy to nie za szybko?? czy moze to baybe...

wiecie co moja kuzynka normalnie miała okres czyli normalne krwawienie nie miała zadnej krwi brązowej nie wiedziała ze jest w ciąży bo wszystko przebiegało jak co miesiąc dopiero wtedy gdy poszła na kontrole dowiedziała się że jest w 3 miesiącu ciąży dziś ma dziecko ma 3latka i jest jak najbardziej zdrowe:)pozdrawiam

Gość znowu się zaczyna
weekend idzie, dzieci się nudzą i znowu zadają te same pytania. Na tygodniu był spokój. Zajmijcie się nauką