Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Broneczka25

27.06.2009 czy 15.08.2009??? POMOŻCIE!!!

Polecane posty

Gość Broneczka25

Mamy z Moim Mężczyzną zagwozdkę. Wybieramy z tych dwu dat jedną i nijak nie możemy sie zdecydować :D Może jakieś pomysły, argumenty ktorych nie bierzemy pod uwagę? Wszelkie porady na wagę złota!!!! Buziaki dla pomocnych :* O&M

hej! obydwie daty piekne...lato ciepło. ale mi sie bardziej podoba w czerwcu...bo sama bede brala slub w tym miesiącu! wszytsko takie świerzo zielone, młode kwiatuszki :) po prostu pięknie:) ale to moje zdanie, ja juz wybralam, a ta decyzja należy do WAS!

lepiej 27.06 wg mnie ;) mi sie bardziej podoba, a w wakacje to nie wiadomo bo może ktoś na urlop pojedzie? albo do pracy za granice? i nie będzie mógł przyjechać? hmm... nie wiem sama, bo ślubu nigdy nie brałam i nie organizowałam ;)

Gość Broneczka25
No właśnie marzyłam zawsze też o ślubie w czerwcu ale z tym 15.08 jest tak że to dzien wolny od pracy i zawsze w rocznicę mąż bedzie mógl mi podać śniadanie do łózka ;P ( łudzę się ale co tam heh) i stąd całe zastanawianie..... ciężka decyzja

usiadzcie na spokojnie zastanówcie sie. wazne tez zeby data zapadla w pamieć i mąż zeby pamiętał o rocznicy!hihi, ja mam wygrawerowane na obraczce i tez sie łudze że przyszly mąż bedzie tam zagladal :) ale z facetami nigdy nic nie wiadomo hihi :-)

heh, z tym śniadaniem to nieźle wymyśliłaś :D no ale nie wiem, Zośka ma racje, zastanówcie się i myślcie, myślcie, myślcie.. ;)

Gość eeeeeeeeeeeeej
hmmm to rzeczywiscie nie tak latwo Ale ja mysle,ze nietrzeba za duzo argumentow. 1 Jesli niemacie wystarczajacej ilosci pieniedzy to data 15.08 2.Jesli macie pieniazki to im wczesniej tym lepiej :) wiec data 27.06 Nie ma co kombinowac i utrudniac. Ja bym stawiala na ta pierwsza date :)

Gość Broneczka25
A co... główka pracuje :D !!! A od myślenia już mnie boli więc liczę na jakieś dobre rady innych hihi może wtedy będzie nam łatwiej!!!

Broneczka zrob losowanie...orzel albo reszka i juz! nie ma co sie zastanawiac bo widze ze z tych naszych porad i tak nic nie bedzie hihi :)

no to ja radzę 27.06,a najwyżej w ten dzień mąż wezmie urlop ;P i śniadanie do łóżka będzie, a jeśli nie to super romantyczna kolacja pozostaje ;) a i w 2010 - 27.06 wypada w niedzielę (sniadanie!) to pierwsza rocznica "z głowy" :P

broneczka ja tez zawsze marzylam o slubie w czerwcu...i mam ...ty tez masz taka szanse a co do kwiatow (czytalam na innym topiku) to tez myslisz podobnie do mnie ja wybralam kalie:) ty masz jeszcze troche czasu! podesle ci stronke

Gość Broneczka25
Dziewczyny ale wy jestescie dobre ja nawet rocznicy pierwszej jeszcze nie sprawdzalam :D:D:D piszcie piszcie ja to wszystko czytam i skrupulatnie notuje heh dzieki za linki!!!!

to Ty kochana pisz co bys jeszcze chciala bo ... niewiem jak reeszta ale ja jestem całkiem na bierząco w tych tematach:)

Gość Broneczka25
Własnie o to chodzi ze ja mam slub za rok a juz suknia wybrana, tazn wstepnie dwa modele ale racZej jeden :D kwiaty tez juz wiem, sala zespol i kosciolek wybrane... tylko czekac trzeba tyle czasu chlip..... :D

"W Polsce żniwa trwają przeważnie dwa miesiące, od 15 czerwca do 15 sierpnia i są dzielone na dwie części: żniwa małe i żniwa duże. Podczas żniw małych zbiera się jęczmień ozimy i rzepak, natomiast podczas żniw dużych zbiera się pszenicę, owies, jęczmień jary, żyto." no niby się kończą te żniwa, ale jak się przedłużą to może niektórzy goście jeszcze nie będą mogli opuścić gospodarstwa :D a poważnie to ja już nie wiem co pisać ;) ale życzę powodzenia ;)) zajrzę potem zobaczyć jak idzie postęp wyboru ;)

to tak samo jak ja mialam 9 mesięcy wczesniej zalatwilam-sale, kamerzyste, fotografa, z zespolem tyle czasu wczesniej mialam ogromny problem. suknie 7 miesięcy wczesniej musialam zamowic tak to sie teraz pokrecilo...a niektórzy po 2 lata czekaja. hihi ale spraw do zalatwienia z uplywem czasu przybywa!

Gość Broneczka25
Hahaha no proszę !!! coz za kreatywność :D faktycznie z kosami jak na wesele wpadna to lepiej zeby nie :D hehe dobre dobre A Ty Zocha kiedy ślubujesz? Jaka masz suknie? :D

Gość miś12
A ja uważam, że 15 sierpnia 2009 roku to wspaniała data. Sama wychodzę za mąż w ten dzień :) To wielkie święto i dzień wolny od pracy. Żeby mieć akurat tego dnia ślub, salę zamawialiśmy 2 lata wcześniej :) a i tak nie bylismy pierwsi. co do urlopu to przecież zawsze można wyjechać po 15, jeszcze bedzie trochę wakacji. a poza tym dla mnie to bardzo praktyczne. Jestem nauczycielką i w czerwcu pracuję, a w sierpniu mam wolne. Więc ja na 100% bym wybrała 15 sierpnia. Dla mnie ta data ma wielkie znaczenie. napisz co wybraliscie, pozdrawiam:)

Gość Broneczka25
Jejku a ja sie tak bije z myslami.... sama nie wiem i tak i tak bym chciala i tu i tu sa dobre storny, nie wiem .... HELP!!!!!! A Ty bierzesz w tym czy w przyszlym roku?

Gość miś12
no ja wychodzę za mąż 15.08.2009 roku

widzę że nadal nie rozstrzygnęłaś daty;) ale powiem że sukienki macie śliczne ;) chyba kupię sobie narzeczonego i sama wezmę ślub ;P uciekam, dobranoc ;)

Gość wybrałabym czerwiec
w czerwcu zazwyczaj pogoda ładniejsza niż w sierpniu. i noce cieplejsze, więc wyjście na papieroska milsze.;) i akacje kwitną. tak słodko pachnie.

ja mam ślub 15.08.2009. wybraliśmy tą datę właśnie ze względu na przyszłe rocznice (długie weekendy z nią związane) ;) poza tym zorientuj się jak z wolnymi salami, dj, fotografami w tych datach. z własnego doświadczenia wiem, że czerwiec jest bardziej obłożony i trudniej zaklepać dobrego fachowca ;) pozdrawiam:)

hej! broneczka bardzo ladne suknie, zreszta dla mnie wszystkie z la sposy sa cudowne. i jak problem z data roztrzygnięty?