Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Broneczka25

27.06.2009 czy 15.08.2009??? POMOŻCIE!!!

Polecane posty

Gość Broneczka25
Nie rozstrzygnięty ale może dziś się uda, jedziemy się zorientować do biura podróży odnośnie tej poślubnej bo z tego co wiem różnica w cenie między tymi dwoma datami może być nawet kilka tysięcy, jak się nie zdecydujemy na datę sami to może finanse rozstrzygną hehe A co do zarezerwowania - mamy umowy na salę i super zespół na 15.08 ale w obu tych rzeczach mamy też wstępnie zaklepany jeszcze 27 czerwca więc się nie boję braku "fachowców" ;) Nadal myślimy myślimy. A może by tak zrobić głosowanie ???? :D

Gość miś12
Broneczka, w czerwcu dzień jest jeszcze długi, więc pod tym względem zdecydowanie lepszy jest sierpień. Goście chyba lepiej sie zaczynają bawić, gdy na dworze zapada zmrok :)

Gość Broneczka25
No tak jest dłuższy i dlatego chyba lepiej ;) a tak powoli to jednak się decydujemy na czerwiec, choć dopiero jutro bedziemy na 100% przyklepywać, więc cała noc przed nami na namyślenie sie do końca hehehe :D A dziś sie orientowaliśmy że podróż poślubna tam gdzie chcemy jest 1000zł na osobe tańsza na początku lipca niż w drugiej połowie sierpnia a to juz argument jakis jest co nie? :)

Gość Broneczka25
I co juz nie ma zadnych propozycji wiecej?????????? Dziewczyny no dawajcie !!!! Musze miec pewnosc :D :D :D

Gość Moon___
Ja wychodzę za mąż 15 sierpnia 2009 i myślę że to lepsza data niż koniec czerwca ze względu na to, że jest to dzień świąteczny a poza tym w czerwcu dużo moich znajomych ma urwanie głowy z sesją

Gość Moon___
Ale Wy wybierajcie zgodnie z własnym zdaniem:) w końcu to ma być Wasz dzień:)

Gość Broneczka25
ZMIENILIŚMY NA 27 CZERWCA 2009 :D !!!!!!! Wszystkim bardzo dziękuję za porady wszelakie!!! Mam nadzieję że to dobra decyzja. Pozdrawiam :* :* :*

Gość Broneczka25
Heh dzieki Zośka ;) mam nadzieję że tak właśnie bedzie Podrawiam