Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vogel

Co byscie zrobili...

Polecane posty

Gość Vogel

Ja i moj facet zostalismy zaproszeni na impreze urodzinowa do jego znajomego. Niestety na tej imprezie bedzie jego eks z ktora byl prawie 9 lat. Oni rozstali sie jakies 2 lata temu w dosc nie sympatycznej sytuacjii, gdyz on ja przylapal na zdradzie. Moj facet stanowczo powiedzial, ze nie idzie bo nie ma ochoty na nia patrzec co oczywiscie moge zrozumiec, ale pomimo tego probowalam nalegac, ze w koncu ktoregos dnia bedzie musial stanac z nia oko w oko bo wspolni znajomi, wspolne imprezy...Niestety nie udalo sie..Teraz ja mam do was pytanie. Czy jak moj facet nie idzie czy ja mam isc na ta impreze? W sumie nie znam tej dziewczyny, Ona tez mnie nie zna, ale nie wiem jak to bedzie bo w koncu oni byli razem az 9 lat i boje sie, ze moze byc dosc niesympatycznie. Byscie poszli na moim miejscu?

Gość Ło maatko
to oczywiste, ze nie idziesz!

Gość ...........mix
popieram nie idziesz bez faceta

Gość Vogel
Hmmm...w sumie pytalam sie mojego faceta czy mialby cos przeciwko temu, zebym sama tam poszla. On powiedzial, zebym poszla, nawet nalegal, bo jak stwierdzil ze nie chce abym przez niego w domu siedziala

Gość ...........mix
no tak ale po co idziesz? pokazac jej siebie? czy do znajomych? w sumie to jego znajomi no ale moze juz jestescie blisko wiec fakt tyle ze nie rob tego tylko by jej sie zaprezentowac jaka jestes

Gość ParisM
ja na Twoim miejscu bym nie poszła na 100% i zrobiła sobie romantyczną kolację ze swoim facetem:) tyle:)

Gość Ło maatko
a gdzie solidarnosc? W oczach jego bylej wyjdziesz na kretynke, bo niby dlaczego ty tu jestes a twojego faceta nie ma. ale to twoj wybor. Ktos dobrze napisał..idziesz sie jej pokazac, ze jestes ladniejsza, madrzejsza, chcesz uniesc sie przed nia duma ze teraz ty jestes z jej bylym?? Bo nie rozumiem w jakim celu chcesz tam isc???

vogel, sama piszesz, że impreza JEGO kolegi, nie Twojego. Skoro on nie idzie, to Ty też nie. Co innego, gdyby to był kolega "z Twojej strony", wtedy naturalnie iśc samej, ale w takiej sytuacji...:o

Gość Ło maatko
romantyczna kolacja z ukochanym - to najlepsze wyjscie !