Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobalo by wam sie jakby

wasz chlopak zrobil sobie tatuaz serce a w srodku wasze imie

Polecane posty

moj chlopak chce sobie zrobic tatuaz w ksztalcie serca a w srodku bedzie moje imie wiem to nie od niego ale od jego kolegi chyba naprawde mnie kocha ze chce cos takiego zrobic zwlaszcza ze robienie tatuazu boli - no nie?

Jakie to romantyczne. :) A potem jak Go zostawisz, to pewnie będzie chciał przebić to serce strzałą. Powiedz, żeby tego nie robił, bo serce i strzała, to znak pedała.

Nie ja jestem za nie. Po pierwsze jaki to tatuaz jak rodem z bravo.Po drugie tatuaz jest na cale zycie.Ile Wy macie lat jeżeli mogę zapytać?

dla mnie to tandetna, obciachowa sprawa ;) wybacz szczerość, ale to mi wygląda na zagranie smarkacza i tyle :D

on 20 ja 17

Jeszcze fajnie byłoby, gdyby podpisane to serce było "lowe Ciebie", choć i bez tego wiadomo, że bardzo Cię kocha.

Gość taki tatuaż to tandeta
Moja znajoma zrobiła sobie taki,serce a w srodku imie jej chłopaka "Marcin". Rozstała się z nim i wyszła za mąż za Janusza :D a tatuaż został :-o Ten tatuaż ma na ręce i jest dobrze widoczny,moim zdaniem to głupota

Gość tak każdy
do tej pory jest ich 17 :)

Niech ten tatuaz zrobi sobie na tylku :O...mniejszy obciach i nikt nie bedzie tego ogladal....oprocz niego i ciebie :P Za pare lat jak spojrzy na ten tatoo bedzie mu przypominal o jego glupocie

może też w ramach miłości wybrać inny, też bolesny zabieg Może depilacja woskiem? Może przecież wydepilować sobie na bardziej owłosionych obszarach serduszko. A włos odrasta, więc nie będzie takie radykalne :)

moj ex ..pierwszy moj facet hehehe bylismy w sobie strasznie zakochani na zaboj wrecz:d zrobil sobie tatuaz z moim imieniem na wewnetrznej stronie warki ustnej;) Ciekawe co na to jego nowa dziewucha:d czy w ogole pokazal?:D ciekawe co na to jego przyszla zona? moze liczyc tylko na to ze trafi mu sie jakas kasia:D

Gość fdgdfgfdg
mój ex ma na plecach naprawdę wielki tatuaż z moim imieniem gigantyczny! ale bardzo ładny, profesjonalny i to on mnie zostawił :) a teraz ma biedaczek pecha powinien poszukać sobie laski o tym samym imieniu co moje

Gość pomysła daremny
:P

Gość duell
nie pozwól mu na to...to straszna tandeta...ja bym nie pozwoliła aby mój mąż zrobił sobie taki tatuaż :O...

Gość ktos fajny
dla mnie jest to ok moj chlopak ma moje imie na reku i na klacie wytatuowal se moje zdjecie i mimo to ze sie nie raz klocimy to on tego nie zaluje bo miles jest wydaje mi sie jedna ... a ile z nim jestes?? my juz nawet nie wiem dlugo i dlugo i ja np jestem zadowolona ze ma taki tatuaz zeby nie bylo ja mam 18 lat a on 24 i nie powinno sie zalowac takich zeczy jak Cie naprawde kocha to zrobi se go

Gość tttttttrtrttttttttt
niech tego nie robi, ja zrobilam pod piersia imie mojej pierwszej milosci, od tej pory mam juz 7 Łukasza :P

A pewein dobrze zbudowany facet miał wytatuowane na męskości imię byłej: Ba-sia. Dopiero po bliższych oględzinach obecna odkryła straszną prawdę... tam było: Ba-......rdzo-cię-kocham-moja-księżniczko-z-Podla-.....-sia :p

Moi znajomi tak sobie zrobili, a teraz sa po rozwodzie i tylko tatuaze im zostaly na pamiatke :O

Gość lilus
jej to takie slodziutkie

Gość papierochy
jeszcze kotwica, gola baba na drugim ramieniu i do portu, juz!

Gość gratuluje tobie jaaaaaa
moj kuzyn i jego dziewczyna wytatuowali sobie na ramieniu swoje imiona, tzn on-jej a ona-jego, z tym ze po chinsku i tez sie rozstali no ale przynajmniej niewtajemniczeni nie wiedza o co chodzi:)

jak byłem w szkole to o mały włos miałbym wytatuowane serce z imieniem, ukochanej. Rozpoczął od pierwszej litery imienia, M jak Maryla, a ja zmieniłem zdanie i pozostała mi literka m. Do czasu jak jedna z moich kochanek w pewien piękny lipcowy dzionek w kawiarence na Długim Targu, za jaja, które sobie z niej robiłem , zakipowała mi na tej literze fajkę Caro. Teraz mam biały znaczek i pozostałość jednej nóżki literki.

Gość przyszła żona
hmm... zamierzamy z przyszłym mężem wytatuować sobie nasze imiona z datą slubu-oczywiście wszystko w profesjonalnym studio i dość ciekawym wzorem. Nie jakaś tam tandeta.. dla jednych to głupota- dla drugich przypieczętowanie wielkiej miłości. Jeżeli się kogoś bardzo kocha i wiąże się z nim przyszłość to dlaczego by tego nie robić? LUDZIE Z GÓRY ZAKŁADAJĄ, ŻE "PO CO ROBIĆ JAK I TAK SIĘ KIEDYŚ RAZEM NIE BĘDZIE" Więc pytam- DLACZEGO LUDZIE BIORĄ ŚLUB...? Jeżeli ktoś ma takie myślenie-to stanowczo odradzam takich pomysłów.. My mamy tą pewność, że całe życie chcemy spędzić przy sobie. Innym może wydać się to głupie... A my to robimy wyłącznie dla siebie samych. Dla mnie obrączka jest pięknym "symbolem", ale zawsze ją można zdiąć.. heh. Życzę wszystkim, żeby spotkali na swojej drodze wielką miłość, taką jaka mnie spotkała:)

Gość mój głos
zazdrościcie dziewczynie i tyle, to najwspanialszy dowód miłości, na zawsze, do końca życie, ja na jej miejscu już bym go nie zostawiła!!!!!!!!!! To takie romantyczne, że aż się poryczałam, cały ranek mam z głowy!

Mój związek z moim miśkiem bardzo dużo przeszedł.... bywały bardzo trudne chwile.Ale teraz jestesmy raczej pewni tej miłość (choć sa osoby przeciwne tej miłości np,Moja mama bo bardzo go nie lubi) on teraz zrobił sobie tatuaż z moim imieniem na klacie po straonie serca (tego nie da się wymazać gumką,dlatego uważam,że ten kto sobie go robi musi naprawde kochać) Ja osobiście sobie nie zrobie tatuażu,bo jestem cykorem (dla mnie to zabardzo boli).KOCHAM CIE SKATBUSIU!!!!

Gość patiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mój facet też sobie kiedyś wytatuował moje imie i do tego jeszcze pierwszą literę nazwiska. I co z tego, jak mnie zostawił? Moje imie jest raczej rzadkie a więc na pewno drugiej takiej nie spotka. Nie wiem, może teraz będzie próbował go usunąc.