Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paola2510

była jest jego najlepszą przyjaciółką- co myśleć?

Polecane posty

Niedawno poznałam kolesia którego najlepszą przyjaciółką jest była dziewczyna. Co mam myśleć o czymś takim? szczerze mówiąc zniechęca mnie to, dziwnie się czuję z tym że była nadal jest dla niego najbliższą osobą, nie chcę cały czas konkurować z czyjąś byłą, głupio bym się czuła będąc z takim facetem, np. nie chciałabym żeby rozmawiał o naszym ewentualnym \"związku\" z byłą dziewczyną.

nie wierzę w czystość takich układów, po prostu nie wierzę i już. Nie weszłabym w coś takiego żadnym wypadku

Gość Bsss
ja tez bym nie weszła ( nie tym razem) mam zle skojarzenia z ex mojego faceta, ona ciagle zatruwa nam zycie.

Gość duell
mam takie samo zdanie jak przedmówczynie...taka przyjaźń nic dobrego nie wróży

Gość oni i tak sie zejda
widac, ze wiez, ktora ich laczy jest silniejsza niz rozstanie i wciaz nie potrafia bez siebie zyc.

Gość przyjaciolka312
Moim najlepszym przyjacielem jest moj byly i szczerze mowiac nawet nie chce wiedziec o jego nowych ''podbojach'', rozmawiamy ze soba codziennie ale rzadziej sie spotykamy. Mowie z punktu widzenia takiej wlasnie przyjaciolki: to nie jest do konca czysty uklad, zawsze bedzie ''wisiec'' widmo dawnego zwiazku i wspomnien, i mimo iz nie chce z nim byc wciaz traktuje go troche jakby wciaz nalezal do mnie. Wnioski wyciagnij sama.