Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak tak nie

Skutki po przyjmowaniu Cilestu

Polecane posty

Gość tak tak tak nie

Mam pytanie do forumowiczek ,zazywajacych Cilest .Czy przytylyscie ,czy poprawila wam sie cera ?Prosze o wypowiedzi

Gość tak tak tak nie
up up

Gość loij
przytyłam, cera mi się pogorszyła- jak na razie, do tego boli mnie brzuch, piersi, mam nudności ............ Biorę pierwsze opakowanie.

Gość dla zabawy nie mam nicka
a mnie zupełnie na odwrót. Schudłam najpierw a teraz waga bez zmian, cera lepsza a do tego libido wzrosło :D

mi cera sie poprawila ale po odstawienu przytylam . ogolnie bylam z nich zadowolona w trakcie brania

Gość ewawiki
ja używam 1,5 roku i nic sie nie zmienilo nie szkodza mi wagi nie zmienilam sa ok

Gość brałam Cilest
tylko miesiąc, a czułam się przez ten czas strasznie spuchnięta, żadnych spodni nie moglam swobodnie założyć,do rego ta oponka zamiast brzucha....zgroza.zaminiłam na microgynon i jk ręką odjął,tyle że po ok 9 m-c zaczęły się stany depresyjne, huśtawki nastrojów przed krwawieniem, obniżenie libido. odstawiłam zupełnie i teraz nic nie biorę od ok 6 m-cy. przed miesiączką bywa różnie, raz ciężki przykład pms a raz w ogole.no cóż tak już jest. generalnie chyba wolę nie brać żadnych tabletek, bo to podobno może trochę upośledzić gospodarkę hormonalną i totalnie rozleniwić organizm i o dzdię potem może być trudniej

Taki ranking nie ma sensu, bo każdy organizm reaguje inaczej. Sama zobacz, jednej lepiej drugiej gorzej. Jedna tyje, druga chudnie .Jedne mają ochotę na sex, inne (jak ja np. w czasie przyjmowania cilestu) nie.