Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przybywam z daleka

a jak to jest z DENTYSTAMI - ??????????

Polecane posty

Kurde ja nie wiem czy mam wyjatkowego pecha czy po prostu u mnie w mieście takie barany tylko przyjmują? Sutuacja wygląda tak ze mój mały skończył trzy latka i ma pruchnice na 4 górnych ząbkach. Byłam już chyba u wszystkich dentystów zarówno prywatnie jak i na nfz - i tylko jeden dentysta na nfz przyjmuje małe dzieci a czekam na wizyte juz 5 mc i szlag mnie trafia. Natomiast Ci prywatnie nie przyjmuja takich maluchów bo twierdzą że z dziecmi to różnie bywa że za dużo strachu itd. Dziś małemu zebrała się ropa w dziąśle i oczywiście byłam juz z nim u dentysty tej z nfz a ta mi na to że mnie nie przyjmie bo nie ma miejsc nawet nie zaglądnela do jego bużki, poszłam wiec obok do prywatnego a ten do mnie że za mały i że nic nie ma zamiaru robic. Kurwica mnie bierze jak cos takiego widze. Poszłam do pediatry i ta przepisała jakąś maść i antybiotyk a i zymafluor kazała mi podawac - powiedziała że zapalenie będzie sie powtarzac dopoki nie zostana wyleczone zeby a jak ja mam wyleczyc mu te zęby skoro żaden dentysta nie chce mnie przyjąc! :o A boję się że jak pójde i narobie awantury to ta wredna dentystka bedzie sie znęcać nad małym albo choj wie co jeszcze będzie wymyślac. I co mam siedziec i czekac az mu zęby powypadają ? Przeciez to chore. Jak myslicie co z tym zrobic?

idziesz do pani doktor która odmówiła ci przyjęcia kazesz jej wypisać zaswiadczenie ze nie przyjmie twojego syna, kazesz sie jej podpisac czytelnie w razie gdyby stan twojego syna sie pogorszył masz ładny dowód na to ze doktorka odmówiła ci przyjęcia. kiedy zab boli ona ma obowiązek cie przyjac. nic takiego nie powinno się stac, ale ona sie wystraszy i przyjmie. kiedyś mi tak doradził lekarz z długoletnim stazem. trzeba im poprostu dać do zrozumienia ze nie dasz soba pomiatać tylko dlatego ze ona dłuzej studiowała

tak tylko wiesz ja byłam z nim u niej wczesniej zapisała go na wizyte i termin ma na 20,08 2008 - tyle czasu czekac na wizyte toż to kurwa niepojete. A dziś jak byłam to pytała sie małego czy go boli odpowiedział że nie a ta szmatka nawet nie popatrzyła do bużki i powiedziała ze mam sobie przyjsc w terminie bo nie ma miejsc :( zobacze czy przejdzie mu po tej maści jak nie to wróce sie do niej i będe jej kazała napisac takie oświadczenie. Ale najbardziej wkurwia mnie to ze takich dzieciaków jest masa a ona nic sobie z tego nie robi

ja chodzę prywatnie do stomatologa, moja dentystka sama mowila zebym przyprowadzila synka zeby mu obejrzec ząbki.,..maly ma 1,5 roczku.Mam zamiar sie wybrac choc maly ma zdrowe zabki, ale niech sie oswaja z dentysta