Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukuje ona

Oszukuje swojego chlopaka i powoli zle mi z tym

Polecane posty

Gość oszukuje ona

poznalismy sie jak ja mialam 15 lat a on 17 teraz mamy ponad 22 lata i jestesmy dla siebie swoimi pierwszymi partnerami i nie wiem jak to napisac ale kiedy kochamy sie to jego penis w ogole nie wchodzi do mojej dziurki tylko ociera sie o łechtaczke , jemu jest tak dobrze i mi jest tez cudownie ale on mysli ze to prawdziwy seks i wklada penisa w dziurke a to jest tylko pocieranie lechtaczki:o analnie sie kochamy tez ale normalnie wchodzi do dziurki normalnego klasycznego seksu jeszcze nie uprawialismy a jestesmy razem kilka ladnych lat moze dlatego ze mam pewne obawy i boje sie bolu ale tak mi jest naprawde dobrze i idealnie a patrzac na niego widze ze mu tez dobrze nie wiem co robic:(

Gość no nie mogę uwierzyć
żeby chłop nie wiedział gdzie wtyka ;)

Gość biedny/..............

Gość ozsukuje ona
zapomniałam dodać że moj chłopak jest z Kamerunu i jego członek ma 35 cm. może on sie po prostu nie mieści?

Gość Zajety nick
Znam pewna technike ale jest ona dla zaawansowanych. Nazywa sie rozmowa (oczywiscie jesli nie ma miedzy Wami bariery jezykowej ;)). Zawsze mozesz tez zlapac jego przyrodzenie i wlozyc w odpowiednie miejsce. Sadze, ze tez bedzie mu przyjemnie ;P

Gość Zajety nick
Aha jeszcze jedno... w ktorym momencie go oszukujesz? Chyba, ze nick nie ma zwiazku z tematem. Za bardzo sie przejmujesz. Co do bolu to poprostu sprobuj, jesli cos bedzie nie tak to wrocicie do sprawdzonej metody i tyle.

Gość Zajety nick
A nie, w temacie tez jest o oszustwie. To ja juz nic nie rozumiem ;P PS. Przydalaby sie opcja edytowania postow ;P