Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o --- radę

CO MI JEST??? CIąGLE COś...

Polecane posty

Gość proszę o --- radę

Zacznę od tego że mam 23 lata i od 7 miesięcy pracuję na cały etat w mojej 1 pracy. Mniej więcej po 2 miesięcach pracy zaczął się mój problem, który trwa do dziś - ciągle na coś choruję, jedna choroba się kocy, inna zaczyna. Dodam, że pracuję za biurkiem więc nie jest to fizyczna praca. Jedyny minus jest taki, że pracuję w pomieszczeniu gdzie się pali, i ja sama także popalam, a tutaj jest dość zimno (gorzej było jak były mrozy). Zaczęło się od ciągłych przeziębień, strasznych bólów głowy i zatok (leczę się do dziś), wieczne zmęczenie. Potem doszła grzybica, z którą także borykam się do dziś. Potem refluks żołądkowo- przełykowy (tabletki biorę na czczo cały czas). A teraz (o czym pisałam na forum) kilka dni temu coś mi wyszło pod pachą (bąbel pod skórą), on zniknął ale od tego czasu boli mnie cała ręka, nie mogę jej wyprostować ani podnieść. Mam dość takiego stanu, ciągłych chorób i złego samopoczucia. Nie wiem co się ze mną dzieje...... Proszę o radę. Ps. Nie wiem czy ma to związek z pracą.

Gość proszę o --- radę
To fakt, jestem osobą nerwową, a problemów jest wiele... W pracy przemarzłam i marznę do dziś. Do teraz siedzę w ciepłym golfie. A zimą to musiałam po kilka warstw ubierać. Ale czy to wszystko może mieć z tym związek?

Gość do goryyyyyy

mi sie wydaje, ze tak. Skoro Twoje problemy zaczely sie wlasnie wtedy.. dym tytoniowy i bardzo niskie temperatury przez kilka godzin dziennie napewno oddzialowuja niekorzystnie na organizm. Pewnie jeszcze cera Ci sie pogorszyla lub wyglada bardziej szaro??

Gość proszę o --- radę

Gość To alergia typowe objawy

Gość na co te
objawy?