Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kariiinkaaa

Już nic nie rozumiem pomózcie.

Polecane posty

Gość Kariiinkaaa

Przed okresem beta hcg, 16.. dzien przed. norma do 5. Dzisiaj w 4 dniu okresu... ponizej 3.. co sadzic?! JESTEM W CIAZY CZY NIE ? miala ktoras taka syttuacje?

Gość zdecydowanie nie jesteś
skoro poziom hcg spada z i tak niskiego bardzo poziomu, to na pewno nie jesteś w ciąży.

Gość Kariiinkaaa
ale co moglo byc powodem podwyzszenia przed okresem?

Gość Kariiinkaaa
Krawawienia w ciązy występują.. Ostatnio, coraz częściej się słyszy.

Gość hinduska dziewczynka
witam was mam niepokojące mnie pytanie , czy jezeli facet mial na penisie ten płyn przed wytryskiem i czy jak dotknoł penisem wejscia do pochwy to czy moge zajsc w ciaze?? dodam ze niebylo pełnego stosunku, tylko dotknoł penisem mojego wejscia do pochwy , pomózcie

Gość jjoyu20op
w ciazy moga byc plamienia , ale nie okres , !! przeciez jak sie ma jedna macice i gdy doszlo do zaplodnienia to miesiaczki niema, bo niby jak miałby sie ten zarodek utrzymac? w ciazy moga byc plamienia słabiutkie ale za to bardzo niebezpieczne wiem bo bratowa miala, a gdy pomimo ciazy pojawi sie okres to =poronienie

Gość jjoyu20op
do hinduskiej dzieczynki--',',',',',', mozliwosc zajscia w ciaze jest ale 0,001 % wytrysk musi byc w srodku , pod cisnieniem przy szyjce macicy blisko, zeby plemniki pod pewna predkoscia kierowały sie do jajeczka , a nie przy wejsciu do pochwy , ale to był plyn wiec szanse jeszcze mniejsze, :)

Gość szanse sa ale
znikome :)

Gość fffffffffff
podnosze

Gość bbbbbbbbbbbbbb
,

Gość fgfdgd
Tak, były.

\"Badania pokazują jednak, że aż 50 procent przypadków ciąży kończy się poronieniem podczas menstruacji, która może się pojawić w normalnym terminie mimo zapłodnienia jaja płodowego. Dlatego nawet jeśli nowoczesny test ciążowy da nam pewność, że nosimy w sobie kilkudniowy płód, warto powtórzyć pomiar HCG po wystąpieniu krwawienia i jeżeli jest on nadal pozytywny, niezwłocznie skontaktować się z lekarzem ginekologiem.\" czyli najprawdopodobniej poronienie

Gość gfgdffdgdfhg
tez mysle ze poronienie. jedna dziewczyna pisala ze miala tez wynik 9 a nie byla w ciazy

Gość a ja zaszlam w
ciaze wiecie kiedy...w pierwszy dzien okresu....stosunek mialam doopoludnia a wieczorem dostalam okres...teraz mam slicznego dzieciaczka:)...ale to chyba prze pigulki bo bralam pigulki anty i jednej ostatniej niewzielam....i dlatego

Gość hhhhhenniiiiu
mysle ze mozes zbyc w ciazy

" ciaze wiecie kiedy...w pierwszy dzien okresu....stosunek mialam doopoludnia a wieczorem dostalam okres...teraz mam slicznego dzieciaczka ...ale to chyba prze pigulki bo bralam pigulki anty i jednej ostatniej niewzielam....i dlatego"to raczej przez krwawienie okołoowulacyjne, które mylnie wzięłaś za początek miesiączki

Gość dsdsad
nglka, a mozesz odp na pyt z tematu.. bo widzialam Twoje wypowiedzi.. czesto. Mysle, ze masz duze pojecie.