Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrOsHHkA

OTO MOJ IDEAŁ!!!!!!!!

Polecane posty

Gość GrOsHHkA

Chce Wam cos napisac :-) Moja mama ma 40 lat .Kilka lat temu schudła i teraz nosi rozmiar 38 -figury mogłaby jej pozazdroscic niejedna nastolatka!Zadnego cellulitu ani rozstepow!Ubiera sie modnie i elegancko a zarazem subtelnie i kobieco-mimo ze wygodnie.Ma doskonala fryzurke,co miesiac chodzi do fryzjera .O buzie dba robiac peelingi i maseczki.Maluje sie delikatnie ale gustownie,podkreslajac rysy slicznej twarzy na ktorej pojawiaja sie juz zmarszczki ale starannie je tuszuje :-) .Mama miala ciezkie dziecinstwo ,jej ojciec a moj dziadek byl tyranem i alkoholikiem.Niejeden raz musieli uciekac przez niego z domu nawet w nocy,i chowac sie po sasiadach......Mamcia zaszla w ciaze w wieku 17 lat-brata urodzila jak miala 18.Jednak jej rodzice zmusili ja do slubu...wiadomo,dawniej zwlaszcza na wsi panna z dzieckiem to wstyd.Teraz rodzice po slubie sa 23 lata.Moj tata tez jest alkoholikiem......Mama mimo tego ze ma i miala ciezkie zycie potrafi temu wszystkiemu podolac.....Niedawno zrobila sobie egzamin na prawko :-)Zarabia niewiele ,ale doskonale potrafi o siebie zadbac!niektore rzeczy kupuje w "ciucholandach" a wyglada jakby ubierala sie za naprawde duuze pieniadze.Raz na jakis czas pozwoli sobie na drozsze kosmetyki,a tak to uzywa tanszych ale dba o siebie i ludzie mysla ze to moja starsza siostra...:-)Chcialam wam powiedziec ze podziwiam ja za to wszystko bo mimo trudnego zycia jest najwspanialsza matka na swiecie.Dla mnie to kobieta ideal i jestem z niej dumna!!!!!!Jedyne co mnie martwi,to smutne oczy na tej cudownej twarzy,ktore kryja w sobie bol ,jaki nioslo jej zycie...jej spracowane rece ktore karmily nas tyle czasu i pracuja do dzis.Dla mnie teraz najwazniejsze jest pomoc jej,chce ja gdzies wyslac na wakacje,nad morze (zawsze o tym marzyla) albo na weekend do SPA....Moja mamuska jest wzorem do nasladowania i podziwiam ja kazdego dnia...i nie moge sie nadziwic skad ma tyle sily i energii,skad czerpie ta wytrwalosc....

kurcze --się wzruszyłam :-) naprawde... Ja też miałam taką mamę... Tak bardzo bym chciała żeby była..... Mam nadzieję ,że jej to mówisz :-)Ja mojej nie zdążyłam.. :-(

Gość aat
moja mama tesh jest dla mnie idealem, moj tata zmarl na raka i dowiedzala sie , ze jest w ciazy ze mna i nie usunela (wspaniale kolezakni jej doradzaly, bo kto by chcal kobiete z dzieckiem) jak mialam 10 lat , skonczyla studia ktore przerwala jak mnie urodzila, niedawno zdala prawojazdy a ma 55 lat i,prowadzi wlasnie biuro rachunkowe i zawsze ma dobra rade jak sie o cos o nia zapytam, nie miala latwego zycia, dopiero teraz jest jej troche latwiej , kocham moja mame.

ja też kocham i podziwiam moją mamę jest dla mnie autorytetem również miała cięzkie dzieciństwo, ojca alkoholika i tyrana, mieszkała na wsi przez co była niedoceniana w szkole, a była i jest niesamowicie inteligentna i zdolna i potrafila wywalczyć sobie szacunek chciała dostać się na UJ, na polonistykę lub historię bo marzyła o tym aby zostać nauczycielką, zdała wszystkie egzaminy ale w związku z tym, ze była biedna (i nie mogła dac żadnej łapówy) przedstawiono jej, niby przypadkiem, błędny wyniki z egzaminów, załaman sobie odpuściła później, dzięki życzliwości znajomego, ktory wybrał jej wyniki okazało się, ze wszystko zdała poszła do pracy, na inne studia pracuje cięzko mimo, jest świetna, zdolna, jej podwładni ją szanują i lubią jest śliczna (chociaż sama tak nie uważa), gustownie sie ubiera i maluje, chociaż też nie w drogich sklepach i najdrozyszmi kosmetykami niestety mam ojca alkoholika, do tego z postępującą nerwicą i depresją on nam niszczy zycie, ale najbardziej żal mi mamy, która jest tak wspaniałą kobietą, a tyle musi znieść jest silna, mądra, piękna ale ma tak niesamowicie smutne oczy, ze postanowiłam sobie, że kiedy bede mogła nieba jej przychylę jest takim wspaniałym człowiekiem:)

Gość yufuyguygiug
ślicznie napisałaś brawo dla córki, która tak pisze o swojej mamie !!!!!!!!!!!!

Gość GrOsHHkA
dziekuje za mile slowa :-D Ale musialam sie nia pochwalic hehe....I odziedziczylam po niej chyba ta sile...z tego sie ciesze :-)

Gość Elwis. P.
Daj namiary na mame, a ladna jest?