Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooootymm

Hardcorowy sekss

Polecane posty

Gość cooootymm

Od kiedy zdradziłam mojego facet.Było to dwa lata tamu.Pogodzlismy sie wybaczył mi ale jedna rzecz sie zmieniła.Zawsze był delikatny i czuły w seksie był moim pierwszym partnerem seksuelnym jest starszy ode mnei ma 27 lat ja18 i nie kochamy sie juz tak jak kiedyś.Tznnie wiem czy to ma zwiazek z ta zdrda ale badzo mnie to martwi bo ja przez to znienawidziłam seks w ogole.W łóżku traktuje mnie jak dzifkee a niejak partnerke.Mam spelniać jego zachcianki wg instrukcji:Onie piesci mniejuz oralnie a kaze mi robic sobie dobrze.W zasadzie to mozna powiedziec że gwałci mnie w usta...bardzo ordynarnie wchodzi analnie.Kidys dbał zeby mnie nei bolało teraz jak krzcze mówi tylko "cichutko bo sasiedzy pomysla że cie mordnuje"i cynicznie sie smieje ruchajac mnie wtedy jeszcze mocniej..nie kochamy si juz klasycznie nie przytula mnie ani nie całuje.kochamy si etylko od tyłu tak że na drugi dzien boli mnie wszytsko.zmienił si etez jego jezku juz niemowi do mnie tak jak kiedys zamist kochac sie mowi "będę pieprzył cię"zamist kochanie (tak jak kiedys)mówi do mnie "Kurewko"tłumaczac ze to pieszczotliwe..i mam nnie brac do siebie

Gość cooootymm
zapomniałam ciągnie mnie też za wlosy(mówiąc że to zmiłości)robi to naprawde strasznie mocno.Spuszcza się na twarz mimo że mówiłam mu że tego nmie lubie.prytrzymujac moją głowę:OOO:ONiemam w ogóle orgazmów a jak odmowie mu seksu bomowie że si eboje i mnie wszystko boli o wczorajszym(kochac sie chce codziennie)eh...nie wazne powiedzcie czy sadzicie że to moze byc spowodowane tą zdrada?

Gość jeżeli piszesz poważnie
to nie ma się co dziwić. Masz 18 lat, a już zdążyłaś mieć chłopaka, spać z nim, zdradzić:O On teraz traktuje cię jak młodociane mięso, które służy do posuwania, okazuje Ci to w dodatku w całej okazałości. A Ty nie reagujesz. Więc jak ma Cię traktować inaczej, skoro tak właśnie się zachowujesz? Jak coś, co można posuwać do woli, w dodatku posuwać to może każdy i jak mu się podoba. Jesteś jeszcze bardzo młoda. Może lepiej byłoby dać sobie spokój z seksem na dłuższy czas i zająć się innymi sferami życia? Dopóki nie będziesz bardziej dorosła, samodzielna, pewna swojej wartości i tego, na czym Ci zależy, nie będziesz umiała znaleźć satysfakcji w seksie oraz wartościowego partnera. A nawet jak go znajdziesz, to nie będziesz umiała go szanować...

Gość cooootymm
niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w skaramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek aż mi sie uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji

ja tez mam 18 lat, mój partner 25, ale nie wyobrażam sobie żeby mógł mnie tak traktować. Nigdy nie powiedział ze pieprzy sie ze mną, zawsze mówi że się kochamy czy coś podobnego. on Cię po prostu wykorzystuje! Nie pozwalaj na to. Albo porozmawiaj z nim ze ma zmienić swój stosunek do Ciebie, albo kończ to, bo seksem tego nazwać nie można, to podchodzi bardziej pod gwałt. Więcej szacunku dla siebie - nie jesteś dziura do \'posuwania\'.

podszywaczowi dziekuje i gratuluje poczucia humoru ale ja naprawde mam problem a nie mam z kim o tym pogadac bo sie wtydze dlatego chciałama anonimowo

Gość ifffffka
ale jestesta pojebanie ludzie!

Gość kaska1111111
wez se dziewczyno daj z nim spokoj bo niedlugo ci do geby nasra!

Gość Evangeline
On Cie nie traktuje powaznie, traktujac Cie tak on sie rewanzuje za zdrade...rzuc go, nigdy juz nie bedzie miedzy Wami jak przedtem..

Gość nie chcę być wredna ale
traktuje Cię tak jak na to zasłużyłaś :O Zdrada jest niewybaczalna. Nie jestem za tym żeby pierwszy był też ostatnim ale trzeba było najpierw zerwać jeśli miałaś chęć na innego.

Gość mnaim09
a dlaczego przyznalas sie ze go zdradzilas ?

Gość SFHFHFGHS
On strasznie Cie kocha; rob taka jak zawasze i wszystko bedzie OKI!

Gość mnaim09
no ale co, czyli on nie robi ci minetki? ne piesci ? tyko kaze zebys mu ssala i wklada analnie ?

Gość mnaim09
o matko, przeciez to katastrofa no wiec albo to przez ta zdrade, albo zawsze taki byl, mial takie fascynacje, tylko na poczatku no nie mogl sie ujawnic

Gość mnaim09
ale zdajesz sobie sprawe ze nawet zwykla dziwke z ulicy sie tak nie traktuje ? nie mozesz sobie na takie cos pozwolic, przeciez to tak ci zryje psyche ze do konca zycie cos bedzie nie tak

tzn na codzien zachowuje sie normalnie tylko ten seks....jak znim o tym rozmawialam to powwiedzial zebym ni epanikowała\"bo niektorzy lubią ostrzej\"i ze to o wiele przyjemniejsze i sama to docenie

Gość mnaim09
no jak on moze mowic ci ze niektorzy lubia ostrzej??? wykrzycz mu prosto w twarz ze ty nie! ze nie sprawia ci to przeyjemnosci, ze cie boli i nie bedziesz tego robic z nim w ten sposob, no kurwa co za dupek