Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekam na cud

mamy nauczycielki jak dajecie sobie radę?

Polecane posty

Gość debilizm dzizy
a mnie nie dziwi że pracujesz w banku :) :) :) jednak twoja intuicja cię myli...tatusiowa wywłoczko, popis dałaś na całego a teraz zbierasz żniwa. Gdybyś się mądrze wypowiadała to nikt by na ciebie słowa nie podniósł może opowiedz coś o tych zadowolonych lekarzach...ponoc nawet przy porodzie potrafią klnąć i narzekać na niskie zarobki...i taki noworodek uczy się klnąć od urodzenia...potem nauczyciel ma to prostować :) ech...

Gość prawyprosty
No Ferry jak jeszcze jedna zagoniona mama jednego dziecka i w dodatku nauczycieka!!!!!!l zalozy taki topik ,to ja sie obawiam ze beda popelniane grupowe samobojstwa wsrod kafeteriuszy a nie tylko strajk !!!!! :P:P

Gość debilizm dzizy
prawy :) ciul z tobą :) trzeba było nie uciekać z wiadra po skrobance, byłoby jednego wariata mniej w ośrodku specjalnym...tylko wy nie strajkujcie ! buhahaha

Gość prawyprosty
Oj debilizm debilizm nie tylko lopata tatus Cie gasil ,ale jeszcze i kolyske w przeciagu stawial :P

Gość a kto was wykształcił
zadam to pytanie, skoro wszyscy nauczyciele tacy do dupy to jak wy pokończyliście swoje studia itd. ?

Gość debilizm dzizy
łooooo :) :) :) prawy ty wariocie :)

Gość debilizm dzizy
no jak? za łapówki tatulowe :)

Gość prawyprosty
A jak to sie stalo, dzizas poszla a delilizm zostal?Oto jest pytanie !

Masz rację, prosta rzecz. Tylko jak widzisz narzekanie mamy nauczycielki która sobie nie radzi przekształciło się w atak na wszystkich nauczycieli świata. A to bardzo nie fair!

Gość prawy prosty jak widzisz
nie poszła....:) sama siebie broni ...udaje że jest kimś innym..no jak to na debilkę przystało:)

Zbiorowa histeria :D hehe, dobre, dobre, nienajgorsze. Błogo - sobie - sławię fakt, że pracę mam 5 minut od domu i naprawdę uważam, że moi koledzy z liceum, którzy ciągają wózki w Biedronie mają ciężej. Bo mają. I tyle.

Nie chce mi się zaczynać sporu z następną oburzoną na niesprawiedliwy świat. Dobranoc.

Gość jaki ubaw
Jaka improwizacja dziza :) hahaha...i kto uwierzy, że to ktoś inny a nie ty? buhahahahahahaha!

Gość prawyprosty
a Kto nie uwierzy?;P Ty debilizm za to nicki zmieniasz hehehe. Ferry jesli chodzi o kumpli z biedronki ze ciezej maja ? No maja ,ale nie narzekaja . Z naciskiem na to ostatnie ,bo na tym caly pic tego krzyku polegal. :D

Bez urazy, ale ja, jakbym narzekała ogólnie na ZAWÓD, to byłabym lekko... nierozsądna. Mogę narzekać na uczniów, rodziców, atmosferę w pracy, zarobki itp. itd., ale sory - nie na zawód.

Gość no dziza...umysłem to ty
nie grzeszysz...ja mam z ciebie polewę, a ty weź cosik na uspokojenie i już nie czepiaj się narzekających nauczycieli...sama narzekasz, że tyle pracujesz i zazdrościsz nauczycielom...te podawanie liczby godzin mówi samo za siebie...idę do wyrka :) a ty dzizka lej dalej jadzikiem :) ksyy ksyyy

Gość tej prawyyyy
a ty nie pyskuj :) ja z debilkami nie rozmawiam na poważnie , a ty jesteś tylko z pozoru taki anty :) do nauczycieli...a pewnie, że nicki zmieniam i się świetnie bawię...tylko już mi się nudzi

Gość spoko.....
piętnuj narzekających lekarzy, oni powinni mieć niezachwiane powołanie , i nikt ich tu nie obraża, pisze się tylko prawdę, smutną prawdę.Prawdziwi lekarze to mały odsetek

Gość spoko.....
poza tym jak się do kogoś nie ma jakiś ale, to się tak nie angażuje, nie podobał się temat? nie czytać.

Gość prawyprosty
To jest temat o nauczycielach :P

Gość spoko.....
ale narzekacze to nie tylko nauczyciele:) lekarze bardziej narzekają - coś o tym wiem. dobranoc:)

Gość zatroskana
Jestem nauczycielka - na 3. stronie napisalam juz co mysle. "Sluchajcie kretynki" choc nick nie do konca przypadl mi do gustu, to rozsadek i owszem :) Pozdrawiam serdecznie! Moze teraz zmienic temat na kto bardziej chory? Kto ma wiecej dolegliwosci? Kogo bardziej boli?? :) To super temat :D pozwaznie! A mniej wiecej w tych klimatach :D