Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca mamusia oliwki

co na uspokojenie dla dziecka???

Polecane posty

Gość pytajaca mamusia oliwki

Co polecacie dla 2 letniego dziecka na spokojny sen???

Fachowej odpowiedzi ode mnie nie dostaniesz bo moje dziecko ma dopiero 3 miesiące, ale wydaje mi się, że niema sensu już od najmłodszego przyzwyczajać dziecka do tego, że usypia po tabletce, czy nawet jakiejś uspakajającej herbatce. Niektóre dzieci tak mają, że nie śpią tylko płaczą i już. Moja siostra darła się (ale to dosłownie się darła) do 4 roku życia - bez powodu. Czysto, sucho, pojedzona, cisza w domu... a i tak się darła.

Gość napisze na pomaranczowo
2 letnie dziecko powinno samo z siebie spac spokojnie w nocy

Gość ola-fasola
No cóz,różne są dzieci.Ja polecam viburcol w czopkach.

pytajaca mamusia oliwki - najlepiej od malego zacznij mu podawac relanium 10mg to na noc a na dzien prozak!!!!!:-o

mamusiu oliwki a co z malą nie tak? dlaczego nie spi? coś ją boli? myśle ze powinnaś najpierw odwiedzic lekarza jeśli cie niepokoi niespokojny sen coreczki a póxniej dopiero zastanawiać się nad lekami. Najpierw trzeba znac przyczyne zeby ją wyeliminowac.

Gość _d_
moj synek przez jakis miesiac ok 5-6 mca budzil sie w nocy i krzyczal, plakal przerazliwie, albo czasem nawet sie nie budzil i plakal. Bralam go na rece przytulalam i kladlam ponownie do lozeczka. Ale za godzine 1,5 znow to samo.... Pytalam pediatre, kazala zrobic badanie moczu, bo czasem tak jest przy zapaleniu pecherza, wyniki dobre, to kazala skonsultowac z neurologiem na kolejnej wizycie... Nie wiem czemu z neurologiem, jak to jest powiazane i co moze znaczyc, juz Malemu przeszlo a wizyte mamy za 2 tyg i zapytam moze sie czegos dowiem.

Gość Alicjaks
Dobrze sprawdza się Viburcol w stanach niepokoju u dzieci. Moja córeczka szczególnie w nocy płakała i dawała nieźle nam popalić, okazało się że wychodzić będą jej ząbki i lekarz dał nam właśnie te czopki. Wszystko szybko wróciło do normalności, spała już spokojniej.

Gość misia1111111111111111111111
viburcol na moje dziecko nie działa,też mam z tym problem ale moja ma 10 m