Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie jest...

co mam zrobić z takim facetem???

Polecane posty

Gość moja koleżanka
pewnie, że się zakochują. Ale w tej odpowiedniej. Czasem z miejsca i aż po pięty. I bardzo często ci, co się zarzekali, że nigdy ślubu nie wezmą, biegna po obrączki.

Gość zycie jest...
ahhaa dobre no ja wiadomo że będę robić co chce jak wolna jestem no ta 3 opcja najładniej brzmi...:) no to muszę sie zebrać na nią tylko....aućććć

Gość zycie jest...
a co do tej pierwszej opcji to on się z nikim nie spotyka innym już ja szybciej ale nic z innymi nie robię,no bo teraz powiecie że jestem okropna........ale zobaczyłam sobie dzis co ma w telefonie a tam same smsy ode mnie połączenia od kolegów i ode mnie ale cóż z tego...aaa i jeszcze zaproponowal że jak kogoś innego poznamy to zanim coś z nim zrobimy to żebyśmy sobie powiedzieli o tym wiem wiem,z nim wszystko w porządku nie jest,no trafiłam rewelacyjnie:/

Gość zycie jest...
hehe pewnie to zrobię za miesiąc,bo tak mi jest dobrze teraz...

Gość zycie jest...
jak się z nim widze bo jak sama jestem to jak widać:/

Gość zycie jest...
właśnie do mnie zadzwonił ale jestem beznadziejna...ciekawe kiedy do mnie dojdzie to wszystko co mowicie i naprawdę go zostawię...załamuję się sama sobą:/

hehe jak mam rozumieć tą przyjemność?;) ten telefon...jak powiem ze nie chce to założę topik "jestem wielka"

a ta przyjemność to telefon?spotykanie się jeszcze jest przyjemniejsze... kiedy ja sie w końcu ogarnę??? jak wyjedzie na wakacje chyba dopiero bo będę musiała...:(

dziwczyno daj sobie z nim spokój już dzisaj. on nie che z toba zwiazku na powaznie, wygodnie jest mu z toba (wiadomo dlaczego) sam ci mowi ze sie nie zakocha itd. zostaw go i nie czekaj na jakis cud.