Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam sen

Miałam sen. Nie wiem, co on może znaczyć...

Polecane posty

Gość miałam sen

śniło mi się, że jestem na jakimś konkursie plastycznym (o zgrozo!) i maluję konia. Jeszcze nie dokończyłam malować, a już zjawia się przewodniczący Jury... Później jestem w górach. Jest ciepło i przyjemnie. Jadę do jakiegoś pensjonatu, zostawiam bagaże i idę na spacer. Po drodze spotykam piękną górę. Cała zielona, białe obłoczki na niebieskim niebie, kwiaty... Robię zdjęcie. Za kazdym razem, kiedy robię zdjęcie, czuję takie ukłucie w sercu... w miarę przyjemne (zdjęcia robię z zamiarem pokazania ich mamie). Wreszcie trafiam do ogrodu. Jest piękny. Ciemnozielona trawa, krzewy, duże, stare drzewa... na środku stoi piękne, wielkie łóżko. Wchodzę na nie i czytam. Po jakimś czasie przychodzi dziewczynka z chłopcem i rzucają we mnie szyszkami. Zwracam uwagę ich dziadkowi, ale on nie zwraca na mnie uwagi... później wszyscy jesteśmy w tym ogrodzie i jakiś czarownik wypytuje się, gdzie i czy rośnie jakaś roślina. Okazuje się, że ta roślina jest bardzo stara i rośnie właśnie w tym ogrodzie. Wszyscy się baliśmy. Czułam napięcie... później się obudziłam... Nie mam pojęcia, co to może znaczyć... Pomóżcie, proszę...:)

Gość florapol
piękny sen kon oznacza meska czesc natury, ogrod moze byc symbolem twojego zycia, czarownik szukajacy starej rosliny i w ogole tyle symboli ze moglabym tu wyklad strzelic...

Gość florapol
dzieco rzucaja szyszkami ale jest tez dziadek , spotkanie dwoch swiatów, dzieci rzucaja w ciebie a dlaczego? i dlaczegod ziadek nie zwraca uwagi, poza tym jakie masz emocje myslac o tym analiza snu jest bardzo złozona a sen przepiekny, moze stoisz na progu jakis waznych zdarzen?

Gość koniokrad
w ciągu najbliższych 72 godzin zwalisz konia sąsiadowi :) taka sprawa

Gość miałam sen
florapol- kiedy dzieci rzucały, nie czułam się komfortowo:) a jeśli chodzi o analizę, to bardzo chętnie...:)

Gość miałam sen
cale przescieradlo miałam po tym snie mokre od tych moich zmazow