Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Czy to prawda że lepiej byc samemu niż z byle kim?

Polecane posty

jak czytam forum ślubne na kafeterii to mam wrażenie, ze bycie z byle kim to zaszczyt w porównaniu z byciem samemu :( ja osobiscie szukałam wertowałam az znalazłam miłosc była zupełnie inna od tej na która czekałam doskonała

Gość marysiaaaaa z kielc
prawda

Gość samotniczka z koszyczka
Pewnie, że lepiej być samym. Masz wtedy pewność, że przebywasz z osobą inteligentną i z klasą. :)

Gość Ju...
Zależy, co kto i kiedy woli. Jeśli nie lubi samotności, to równie dobrze może chcieć być z kimś dla samego bycia.

Trzeba byc samemu.....jak się ma być z byle kim:) Bo wtedy Ty też staniesz się byle kim...a potem już ciężko o niebylekogo:P

wyobraź sobie że mogła byś być: a) sama b) z facetem: brzydkim, nierozrywkowym, nudnym, biednym, niskim, nie mającym zainteresowań, kiepsko zbudowanym, nieśmiałym, niemającym przyjaciół, którego nie zazdroszczą koleżanki a rodzina każe rzucić, nie robiącym kariery... to co byś wybrała? z tej perspektywy brak faceta nie wyda ci się pewnie taki zły :D

Gość poobserwuj go
tylko ze samemu też trzeba umieć być! trzeba lubić siebie znać swoją wartość.... wtedy nie ma się takich dylematów czy być z byle kim czy samemu:)

Gość Cytując znanego poetę
krakowskiego, Miernota gorsza od niczego

Gość wielokropek_
Moja mama mowi ze lepiej :) jest juz 12 lat po rozwodzie

Gość kiedyś RER
Czy "z byle kim" = "z kimkolwiek"? Zresztą na jedno: bycie z byle kim oznacza, że ten "byle kto", choćby nie miał żadnych zalet, jednak cię kocha, a przynajmniej chce z tobą być. Z perspektywy 7 lat bycia samej oświadczam, że lepiej być z "byle kim".

Gość A co ci po tym
że ten ktoś cię kocha jak faktycznie się z nim męczysz nie macie żadnych wspólnych tematów nic was właściwie nie łączy poza zastępowaniem samotności w pojedynkę samotnością we dwoje

Gość kiedyś RER
Po pierwsze, określenie "byle kto" jest względne, prawda? A po drugie, jeśli ktoś mnie kocha, to już czymś mnie obdarowuje. Tak to widzę.

Gość A co ci po tym
no i tu się nie zgodzę takie "obdarowanie" jest dobre na krutką metę potem zaczynają się problemy i co wtedy samą miłością będziesz żyła trochę nie realne

Gość baby som gópie

Gość _polecam
informacja. Gdy ktoś obudzi swe kundalini nie mając zdrowego ,,programu" do swego biokomputera , jakim jest nasz mózg.Programu ,który utrzymuje w moralności lub w poszukiwaniu prawdziwej miłości hetero, może z lekka oszalec lub stac się kimś co był już kiedyś opisany w historii. ten co się na tym zna z lekka.Pozdo> Valeria MessalinaZ Wikipedii Skocz do: nawigacji, szukaj Valeria MessalinaValeria Messalina, ur. ok. 17, zm. 48, cesarzowa rzymska. Słynna z urody i atrakcyjności trzecia żona Klaudiusza (od 41 roku), matka Brytanika i Oktawii. Była nimfomanką i dopuszczała się wielu ekscesów erotycznych. Formalny ślub z Gajuszem Syliuszem, k. 48 r. doprowadził do jej zguby. Wpływowi wyzwoleńcy donieśli o nim Klaudiuszowi i dopilnowali jej szybkiej egzekucji. O jej ekscesach pisali m.in. Juwenalis i Kasjusz Dion. Przypisuje się jej doprowadzenie do śmierci wielu osób, w tym: Julii Liwilli, młodszej siostry Kaliguli; Julii Heleny, wnuczki Tyberiusza; Gajusza Apiusza Juniusza Sylana, swojego ojczyma; Marka Winicjusza, męża Julii Liwilli; Decimusa Waleriusza Azjatyka, konsula z roku 35 i 47; Poppei Sabiny, matki-imenniczki późniejszej żony Nerona.

Gość a jakże
prawda