Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzzoonaaaa

Nie wiem co o tym myslec.INtrygantka?

Polecane posty

Gość wkurzzoonaaaa

była dziś u mnie była mojego faceta.Normalniejak w telenoweli.Stwierdziła że chciała pogadać.Przywiozł ja jej nowy chłopak.Mowiła mi że jej byly a moj facet to tyran że ją bił że jest furiatem nie umiejacym panować nad emocjami że ma dar do uzalezniania od siebie kobiet i że ona w to wpadła i chce mnie ostrzec:OOpowiadała że na poczatku było wspaniale że kupował jej bobonierki gotował jej ulubione potrawy byl czuly wrazliwy(wlasnie taki jest dla mnie)a potem jak juz czul ze jest zakochana zaczelo sie pieklo dostawała za wszystko..był chorobliwie zazdrosny az nawet takja pobił że była w szpitalu.To prawda jest troche zazdrosny przynosi mi bombonierki ale..myslicie że ona ściemiała bo cos jeszcze do niego czuje czy to moze byc prawda?

Gość prawda zzzzzzzz
mysle ze to prawda.

Gość wkurzzoonaaaa
prosze powiedzcie co o tym myslec?

Gość ja pierdoleeeeeeeeee
porozmawiaj z facetem anie nas pytasz:O

Gość nie ufałabym
jakieis siksie badz ostrozna i obserwuj go ale nie bierz tego serio

Gość nie ufałabym

Wystarczy zobaczyć (albo nawet zapytać wprost!), czy jest szczęśliwa w nowym związku. Jeśli jest szczęśliwa - to jest naturalną TWOJĄ sojuszniczką. Nie ma powodów, by robić cokolwiek przeciwko tobie, jedynie chce faceta za te swoje krzywdy pognębić, strasząc jego potencjalną następną ofiarę. Ty jesteś wtedy niejako "przy okazji" wygrana. Jeśli jest nieszczęśliwa - to może być prowokacja. Może po prostu działać w myśl zasady psa ogrodnika. Szkoda jej faceta, którego nie może mieć, więc inna też nie będzie go miała. A może liczy, że on jeszcze zmieni zdanie.... Podejrzewam, że to pierwsze. Wtedy nogi za pas.

Gość poobserwuj go
może nawet poudawaj bardziej zakochaną niż jestes i zobacz jak jest na prawdę:) jeśli ma racje uciekaj!

Gość wkurzzoonaaaa
niggdy sie tak nie czułam nie moge przestac myslec o tej rozmowie mam teraz obsesje kazde jego sowo zdenerwowanie analizuje po trz razy.Boje sie bo raz juz bylam w takim zwiazku mam obsesje na tym punkcie.Jeszcze tydzien temu bezgranicznie mu ufałam a teraz znowu się boje

Gość ja mam doświadczenie
z takimi "dobrymi duszami"i bym nie wierzyła.ZAwsze to jego "Była" a wiesz kto zakonczył ten zwiazek on czy ona?

Gość poobserwuj go
a długo jesteście razem? wiesz...jeśli on naprawdę ma takie skłonności to to wyjdzie prędzej czy później! jeśli jeszcze nie jesteś na 100% zaangażowana to po prostu bądź z nim, obserwuj..nie bój się, może tamta dziewczyna na złość Ci to powiedziała.

Gość wkurzzoonaaaa
jestesmy razem 6 miesięcy.No własnie o to codzi że on kiedyś wspomniał że to ona zerwała,ale jak go naciskałam dlaczego sie rozstali to powiedzial tylko ze jej nie kocha i ze bla skupioną na sobie egoistyczna histeryczką tylko to

Gość poobserwuj go
ech, jeśli nic nie wskazuje że on taki jest, to na razie nie myśl o tym.ale jeśli zacznie coś odwalać to nie wahaj sie i uciekaj jak najdalej...:) ale nie ma co sie martwić na zapas......:)))))

Gość A ja powiem...
hmmm, ciekawe.... może tak być faktycznie że laska przez niego wiele wycierpiała i chciała Cię ostrzec. Szkoda że nie przyjechała z tym swoim nowym. jakby z nim była to mogłabyś na pewno wykluczyć że jest intrygantką. ja bym nie rozmawiała z nim na ten temat. próbowałabym raczej jakoś jego sprowokować. Czasem takie podejrzane zachowania ujawniaja się pod wpływem alkoholu. Mozesz spróbowac go upić. Albo sprowokowac jakąs kłótnie. Tak żeby puściły mu nerwy.

Gość wkurzzoonaaaa
a ja ci powiem-wiesz ja juz mam taki zwiazek za soba myslałam by sprobować go sprowokować,ale boje się

Gość wkurzzoonaaaa
właśnie mni eteż to się z klanem skojarzyło.Pomyslałam nawet ze ona mogla czerpac ztgo inspiracje bo przyszła do mnie akurat wtedy jak ten watek pojawił sie wklanie