Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ricky81

Ona mnie nie kocha, nie lubi i nie szanuje...

Polecane posty

Chcialem jej pokazac tego kapcia ale zwsze miala wymowke ze jest zmeczona po pracy...Chyba trzeba jej innego ch..ja w dupie. Przykre to ale na to wyglada...

Czerwien slonaca---- Kocham ja, na to niema lekarstwa, staram sie byc dobry, ale ona tego nie docenia...Chyba potzrzeba jej tarzana

Blasphemer a skąd ty wiesz ile ja będę z nim??? Miałeś/aś już takie doświadczenie?? Do autora>>przykre jest coś takiego przeczytać, wiesz może z nią porozmawiaj, co do mieszkania nie wiem co doradzić może powiedz że sprzedacie mieszkanie meblami sie dzielicie, a kasą za mieszkanie też się podzielicie?? Na prawdę nie wiem co powiedzieć, doradzić.

Gość gienia benia
a nie zastanawiałeś się czasem czy to z tobą jest coś nie tak, jak ona nie lubi orala to nie namawiaj,jak mówi,że owinęła Cię wokół palca to pokaż,że jesteś facetem,może ona właśnie potrzebuje ,żeby ktoś walnął pięścią w stół i pokazał kto tu rządzi. Bo z tego co widze,to robisz wszystko czego ona chce ,wydaje mi się,że to jest mdłe i mało męskie. Pokaż tej swojej żonie na co Cię stać,albo jak to nie podziała daj jej trochę powodu do zazdrości, a jak nie to niech płynie mało kobiet chodzi po tej ziemi. Powodzenia

Gość Blasphemer
Ania zgaduj :P no dobra nie odzieram cię więcej z nadzieji

Gość miałam tak samo z facetem
to ona sama nie wie czego chce.. Spróbuj jeszcze dzisiaj, pokaż jej tego tarzana w sobie :-p Jak to nie podziała to już nie wiem..

Dzieki ludzie. Zaczynam wierzyc w siebie. Sprawa z mieszkaniem nie jest taka latwa...Mieszkamy w socjalu na Wyspach, w sumie nie jest nasze ale kasa wlozona jest a jest tego sporo. To miala byc nasza zapora do powrotu do Polski zeby miec z czego zyc. Nie mam zamaru taszyyc lodowki na plecach i dywanow do siosty ktora mieszka obok. Nie tego chcialem. Ona widac jest materialistka skoro chce bym ja sie wynioslo i jej to zostawil wszystko...

Gość Blasphemer
Ania a świstak siedzi :P

Gość gienia benia
do RIKY 8 widzę,ze kobiety Was nie doceniają, Chej o co tu chodzi. Fakt ja uważam,że facet musi się zachowywać jak facet nie jak baba. Jak mój mąz zawsze by robił to czego chcę i zawsze by się ze mna zgadzał to chyba po jakimś czasie by mi się znudził,nie wiem ... lubię go trochę pozdobywać a nie zawsze mieć wszystko podane na tacy.....

Gość miałam tak samo z facetem
wiem że wszyscy Ci odradzają i proponują żebyś uciekał, ale że przeszłam przez coś podobnego to powiem: spróbuj jeszcze. Przynajmniej jak odejdziesz to ze świadomością że nic więcej się zrobić nie dało i to definitywny koniec, łatwiej wtedy zapomnieć. Tylko godność zachowaj, odwiń się z tego jej paluszka :-p

Ricky81 musicie razem szczerze na spokojnie porozmawiać, jesli chodzi o łóżkowe sprawy to są przecież rózne pozycje, które możecie razem kontynuować, zrób jej masaż delikatny z odrobiną erotyki, pokaż że jesteś prawdziwym facetem a nie jakiś popychadłem;)

Gość gienia benia
jestem za odwiń się z tego palca i to jak najszybciej....

Gość gienia benia
do Anna78 popieram cię całkowicie,,, On normalnie tej swojej kobiecie wlazł pod pantofel i daje się deptać

Gość gienia benia
ten świstak właśnie wstał i poszedł na spacer............

Gość Blasphemer
No dobra dziewczyny będzie super :P :P:P:P

Gienia Benia. Nie znasz tej kobiety...Pod pantofel to moglas nadepnac na kake w Kuslowie kolo Gliwic ale nie jej.

Gienia bienia dzięki;) Rocky81 no to do dzieła będę trzymać kciuki by miedzy wami się ułożyło;)

Gość gienia benia
nie inaczej

Gość DOdo DO do
nie ma sensu rozmawiac-w 1 poscie opisales dokladnie sytuacje z mojego zycia tylko ze ja bylam taka kobieta-ONA CIE NIE KOCHA jest z toba z wygody a jak kogos spotka i sie zakocha to kopnie cie w tylek poki co byc moze cie tylko zdradza-odpusc sobie

Gość Blasphemer
ania w sytuacji anty seksa :P:P:P w końcu liczycie na zmiany :P

Gość gienia benia
Na kakę nie nadeonęłam,masz rację nie znam jej i nie osądzam,,, ale z tego co napisałeś widzę,że tylko jej usługujesz i robisz wszystko czego sobie zapragnie, a co z Tobą twoimi pragnieniami i marzeniami ??? Mają się wypalić!! Zrób coś z tym,ja nie chcę Ci dogryzac tylko staram przedstawic Ci to z iinnego punktu widzenia

Blasphemer może i licze na zmiany, bo wiem że to chwilowe:P Specjalnie ci napiszę czy coś się u mnie poprawiło:P bo na pewno jesteś ciekawy/wa:P podejrzewam,że jesteś facetem bez uczuć:P:P:P:P:P

Gość PSYCHOLOZKA BOZKA
ona nie wie ze czytales jej temat na forum gazety.pl? bedac kobieta troche sie z nia zgadzam-kobiety nienawidza kapci!!! tez nie mialambym szacunku do faceta ktory nie ma wlasnego zdania, zrobi wszystko o co poprosze, jest ciagle milutki itp. kobiety kochaja drani wiesz? i nie chodzi o to ze facet ma wyzywac i bic, chodzi o to ze facet MUSI MUSI MUSI miec CHARAKTER! oddal sie od niej na jakis czas, badz mniej dostepny, niech sobie sama jedzie do prac, nie gotuj, wychodz z domu zobaczysz, sama zacznie szukac kontaktu i cos ja tknie

Gość Blasphemer
Ania no bo uczucia zostały zabite przez rzeczywistość :P

Blasphemer to, ze uczucia zostały zabite przez rzeczywistość to ty już nie jesteś uczuciowy?? no nie żartuj!!! Masz uczucia i chcesz je okazać, lecz może nie masz komu czy się boisz by ponownie nie zostały zabite??? Nie bądź zimnym draniem:P

Gość gienia benia
PSYCHOLOŻKA BOŻKA dzięki za wsparcie bo nie daję sobie z tym chłopakiem rady..

Gość Blasphemer
Ania tylko po co :P jeden sensowny powód :P ja jakoś nie potrafię znaleźć :P